18 gadu vecs daiļlēcējs seksīgāks pat par Bekhemu! FOTO
Britu daiļlēcējs Toms Deilijs mulst par seksīgākā vīrieša titulu: „Pats sevi neuztveru kā smukulīti. Es sevi uzskatu par normālu džeku, kurš joprojām apmeklē skolu un trenējas līdz 30 stundām nedēļā.”
Citi sporta veidi
2013. gada 26. janvāris, 08:55

18 gadu vecs daiļlēcējs seksīgāks pat par Bekhemu! FOTO

Jauns.lv

Lielāko daļu aizvadītā gada viņš pavadīja trenējoties Londonas olimpiskajām spēlēm. 18 gadus vecais britu daiļlēcējs Toms Deilijs ne tikai izcīnīja bronzas medaļu, bet nule kā atzīts par seksīgāko vīrieti žurnāla „Heat” rīkotā aptaujā.

Jaunajam britu sportistam Tomam Deilijam aptaujā izdevies pat apsteigt savu tautieti – futbolistu Deividu Bekhemu, kurš šogad pēc lasītāju domām ierindojies vien trešajā vietā, bet pērn lepojās ar uzvarētāja godu. Toms izpelnījies veselu „leģionu” sieviešu dzimuma fanu, pateicoties savam atlētiskajam un muskuļotajam augumam.

Deilijs šobrīd piedalās telekompānijas ITV talantu konkursa „Splash” žūrijā. „Tas ir tik sirreāli,” sportists jūtas apjucis par seksīgākā vīrieša titulu. „Es nodarbojos ar daiļlēkšanu, tāpēc, ka man tas patīk. Tas, ka cilvēki par mani ir balsojuši, ir lieliski un vēlos ikvienam no viņiem pateikties. Taču es pats sevi neuztveru kā smukulīti. Es sevi uzskatu par normālu džeku, kurš joprojām apmeklē skolu un trenējas līdz 30 stundām nedēļā, un dzīvo savu dzīvi,” piebilst Toms.

Deilijs žurnāla „Heat” seksīgāko vīriešu topā debitē pirmo reizi un jau uzreiz ierindojies augstākajā pozīcijā. Bijušais modelis un aktieris Čenings Tatums pērn bija 40. vietā, bet šogad lasītāji viņu ierindojuši godpilnajā 2. pozīcijā. No pirmās vietas pērn uz trešo šogad nokrities Deivids Bekhems, bet 4. un 5. vietā attiecīgi ierindojas aktieri Zaks Efrons un Raiens Goslings.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press