Karijam izcila rezultativitāte, Biedriņš bez punktiem. "Warriors" zaudē Ņujorkā
Stīvens Karijs (pa labi) bija izcili rezultatīvs un guva 54 punktus, tikmēr Andris Biedriņš palika bez gūtajiem punktiem, bet izcīnīja 4 atlēkušās bumbas.
Basketbols

Karijam izcila rezultativitāte, Biedriņš bez punktiem. "Warriors" zaudē Ņujorkā

Jauns.lv

Ar iespaidīgu rezultativitāti - 54 gūtiem punktiem - kārtējā NBA regulārā čempionāta mačā trešdien izcēlās latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa komandas biedrs Stīvens Karijs, bet abu basketbolistu pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda izbraukumā ar rezultātu 105:109 (18:27, 37:31, 26:26, 24:25) zaudēja Ņujorkas "Knicks" vienībai.

Karijam izcila rezultativitāte, Biedriņš bez punkt...

Biedriņš jau ceturto reizi pēc kārtas uzsāka spēli sākumsastāvā, laukumā pavadot septiņas minūtes un 57 sekundes.

Sev atvēlētajā laikā latvietis izpildīja vienu neprecīzu divpunktu metienu, kā arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Tāpat centra spēlētāja kontā arī viena personīgā piezīme.

Ļoti iespaidīgu individuālo sniegumu "Warriors" rindās nodemonstrēja viens no vienības līderiem Karijs, kurs laukumā pavadīja visas 48 minūtes, gūstot 54 punktus.

Jāizceļ, ka aizsargs 18 reizes bija precīzs no divpunktu distances, trāpīja 11 no 13 izpildītajiem trīspunktu metieniem, kā arī visus septiņus soda metienus.

Tikmēr "Knicks" komandā rezultatīvākais ar 35 gūtiem punktiem bija Karmelo Entonijs.

Muguras savainojuma dēļ ceturto maču pēc kārtas izlaida "Warriors" komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, bet komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli 17 minūtēs un 14 sekundēs guva četrus punktus, kā arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem.

Šis Goldensteitas vienībai bija jau otrais zaudējums pēc kārtas, bet kopumā Kalifornijas klubs spējis uzvarēt vien trīs no pēdējām 11 cīņām.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 33 uzvarām 58 mačos saglabāja sesto vietu, bet "Knicks" basketbolisti ar 34 panākumiem 54 spēlēs ir trešajā pozīcijā austrumos.

LETA/Foto: AFP/LETA