Riannas stils. Kedas, beisbola cepure un... mega dārga briljantu kaklarota. FOTO
Dziedātāja Rianna savā koptēlā saskaņojusi šķietami neiespējamo.
2016. gada 4. decembris, 09:16

Riannas stils. Kedas, beisbola cepure un... mega dārga briljantu kaklarota. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (28) uz balvu ceremonijas vakaru Ņujorkā ieradās ļoti ekstravaganti ģērbta. Viņa bija kombinējusi lietas, kas vienmēr uzskatītas par nesavienojamām. Vai gan var saskaņot sporta apģērbu ar dārgiem juvelierizstrādājumiem? Rianna vēlējusies pierādīt, ka var.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdienas vakarā Ņujorkā popzvaigzne Rianna apmeklēja „FN Achievement Awards” balvu ceremoniju. Rianna ir ne tikai dziedātāja, bet arī aktrise [viņa šobrīd filmējas lentē „Ocean’s 8”] un savas modes līnijas dizainere, turklāt viņai vienmēr paticis izcelties no apkārtējiem ar drosmīgu apģērba izvēli. Šoreiz pasākumam viņa bija izvēlējusies ārkārtīgu neparastu tērpu salikumu. Blūzītei no daļēji caurspīdīgā auduma, kas zibspuldžu gaismā atsedza dziedātājas kailās krūtis, viņa bija pieskaņojusi garus svārkus, sportiskas kedas un melnu beisbola cepurīti. Sportisko ietērpu popzvaigzne papildinājusi ar fliteriem rotātiem cimdiem un dārgiem juvelierizstrādājumiem – briljantiem bagātīgi rotātu kaklarotu un smaragda auskariem.

Sporta apavi ir no Riannas pašas izdotās līnijas „Fenty x Puma”, kas tapusi sadarbībā ar populāro sporta preču zīmolu „Puma”. Savukārt greznie auskari ar lielajiem smaragdiem ir no „Chopard” augstās modes kolekcijas.

 

Žurnāls „Footwear News”, kas jau trīsdesmito reizi rīkoja „FN Achievement Awards” ceremoniju, jau vairāk nekā 70 gadus tiek dēvēts par „Bībeli” apavu biznesā. Šī bija pirmā reize, kad „Gada kurpes” balva tika piešķirta kādai sievietei – un tā bija neviena cita kā Rianna.

Rianna radījusi savu apavu kolekciju ne tikai sadarbībā ar zīmolu Puma „Fenty x Puma”, viņa ir sadarbojusies arī ar turīgo sieviešu tik iecienīto apavu zīmolu „Manolo Blahnik”, radot kopīgu kolekciju „Rihanna x Manolo”.

„FN Achievement Awards” balvu ceremoniju nereti mēdz dēvēt arī par „Oskariem kurpju pasaulē”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press