"Instagram" lietotāji sajūsmā par Kraufordes neticami skaisto meitu Kaiju. FOTO
Kaija Gerbere un viņas mamma Sindija Krauforde. Nav šaubu, ka gēnu loterijā šī meitene patiešām ir izvilkusi laimīgo lozi.  
2017. gada 20. februāris, 06:10

"Instagram" lietotāji sajūsmā par Kraufordes neticami skaisto meitu Kaiju. FOTO

Jauns.lv

Ir meitenes, no kurām vārda vistiešākajā nozīmē nav iespējams pat atraut skatienu. Tik skaistas viņas ir. Par jauno Andželinu Džoliju dēvētā supermodeles Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere ar savu ārieni jau tagad sāk pārspēt savu slaveno mammu.

Ja Kaija kopā ar brāli parādās kādā pasākumā, visi fotoobjektīvi momentā pavēršas 15 gadus vecās meitenes virzienā. Pusaudzei šobrīd ir tāda dzīve, par kādu vairākums viņas vienaudžu varētu vien sapņot – ceļo pa pasauli, veiksmīgi darbojas modeļu biznesā un iet savas slavenās mātes pēdās.

Kaija no mammas ir mantojusi ne vien brīnišķīgi skaistus matus un izteiksmīgus sejas vaibstus, bet arī nevainojamu stila izjūtu. Gluži kā Sindija jaunībā, arī Kaija brīvajā laikā nešķiras no džinsiem un ādas jaciņas. Arī saviesīgos pasākumos jaunā lēdija žilbina ar savu stilīgo tēlu.

Katra Kaijas fotogrāfija, kuru viņa ievieto sociālajos tīklos, izpelnās tūkstošiem „ sirsniņu” un komplimentu. Kaut arī meitene vēl ir pavisam jauniņa, puiši no visas pasaules sola viņu precēt un atzīstas, ka ir iemīlējušies no pirmā aci skatiena. Taču Kaija, kā šķiet, par nopietnām attiecībām vēl nesteidz domāt – viņa izbauda savu jaunību un turpina veiksmīgo modeles karjeru. Un nav noliedzams – gēnu loterijā šī meitene patiešām ir izvilkusi laimīgo lozi.   


Kasjauns/ Foto: Vida Press, Instagram