foto: Scanpix (kolāža: Jauns.lv)
Ketrīna iedvesmojas no Meganas: abas iziet publikā teju vienādos tērpos
Ketrīna bija tērpusies ļoti līdzīgā mētelītī, kas ļoti atgādina iepriekš Meganas mugurā manīto.
2020. gada 23. janvāris, 05:42

Ketrīna iedvesmojas no Meganas: abas iziet publikā teju vienādos tērpos

Jauns.lv

Izskatās, ka Kembridžas hercogiene ierodoties Kārdifā, iedvesmojusies no Saseksas hercogienes Meganas "stila grāmatas", vēsta “Daily Mail”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

38 gadus vecā Ketrīna Velsas galvaspilsētā bija ieradusies 349 mārciņu vērtā “Massimo Dutti” kamieļkrāsas mētelī, kas ļoti atgādina iepriekš Meganas mugurā manīto 345 mārciņu vērto firmas “Reiss” mēteli, kuru 38 gadus vecā Megana bija uzvilkusi, apmeklējot Kanādas māju Londonā.

foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix
Megana 7.janvārī, dienu pirms paziņojuma par karalisko pienākumu pamešanas.

Abi vilnas mēteļi ir līdzīga stila. Mēneša sākumā Megana tika manīta tumši zilā "Massimo Dutti" vilnas mētelī. Šķiet, ka abām patīk vieni un tie paši veikali - Meganai toreiz mugurā bija “Massimo Dutti” brūni zīda svārki par 89,95 mārciņām, bet Ketrīnai - mētelis. Brūnās krāsas apģērbu šoreiz bija izvēlējusies arī Ketrīna.

foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Ketrīna "Zara" svārkos.

Trīs bērnu māte apmeklēja “Ely Careau” bērnu centru, lai uzzinātu par atbalstu, kādu šeit saņem bērni un viņu vecāki.

Centrs sniedz pakalpojumus bērniem un viņu ģimenēm, palīdz jauniešiem ar īpašām vajadzībām, papildus piedāvājot pieaugušo izglītību.

foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Centrā pieejamas arī ēdināšanas iespējas un cita veida ārpusskolas aktivitātes. Šī bija Ketrīnas otrā vizīte Kārdifā 24 stundu laikā. Pēc tam Kembridžas hercogiene apmeklēja sieviešu cietumu.

Kembridžas hercogiene Kārdifā apmeklē bērnu un vecāku atbalsta centru

Izskatās, ka Kembridžas hercogiene šodien ierodoties Kārdifā, iedvesmojusies no Saseksas hercogienes Meganas stila grāmatas.

gallery icon
17