Kembridžas hercogi pēc skandāla karaļnamā atgriežas pie saviem pienākumiem

Savā pirmajā iznācienā trešdien pēc ziņas, ka Saseksas hercogi Megana un princis Harijs atkāpjas no karalisko pienākumu pildīšanas, Ketrīna ar ...

gallery icon
35
2020. gada 17. janvāris, 06:33

Ketrīna atgriežas pie karaliskajiem pienākumiem "Zara" kleitā - un to izpērk dažās stundās

Jauns.lv

Neskatoties uz britu karaļnama skandālu, Kembridžas hercogiene Ketrīna pierāda, ka cilvēki nav par viņu aizmirsuši.

Trešdien savā pirmajā iznācienā pēc ziņas, ka Saseksas hercogi Megana un princis Harijs atkāpjas no karalisko pienākumu pildīšanas, Ketrīna ar vīru princi Viljamu apmeklēja Bredfordu. Karaliskais pāris viesojās Āzijas ēdienu restorānā, kur mielojās ar pašu pagatavotiem piena kokteiļiem, kā arī devās uz atbalsta centru vevecākiem un mazbērniem. 

Savā pirmajā publiskajā iznācienā Ketrīna bija tērpusies spāņu veikalu ķēdes “Zara” kleitā, kuras cena atlaižu periodā bija 22 eiro. Sākotnēji kleita maksāja 100 eiro. Kleita visos izmēros dažu stundu laikā pilnībā izpirkta. Stilīgā hercogiene virs kleitas bija uzvilkusi zaļas krāsas “Alexander McQueen” militārā stila mēteli, melnas “Gianvito Rossi” kurpes ar smailu pirkstgalu un masīvu papēdi par nepilniem 600 eiro.

Tāpat Ketrīna bija izvēlējusies firmas “Mayfair” rokassomiņu (600 eiro) un pakistāniešu dizaineres “Zeen” auskarus par 7 eiro. Vizītes laikā Bredfordā Kembridžas hercogi devās ekskursijā pa pilsētu un apmeklēja kopienu, kuras mērķis ir stiprināt saikni starp vecvecākiem un mazbērniem. 

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24