foto: Mārtiņš Ziders
"Tetovējumi ir problēma” - skaistumkonkursu nianses atklāj modele Diāna Kubasova
Diāna Kubasova.
2019. gada 17. decembris, 05:49

"Tetovējumi ir problēma” - skaistumkonkursu nianses atklāj modele Diāna Kubasova

Marta Martinsone

Jauns.lv

Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova žurnālam "Kas Jauns" atklājusi savu tetovējumu nozīmi.

Diāna pastāstījusi, ka pirmais viņas tetovējums tapis jau piecpadsmit gadu vecumā un laika gaitā viņa savu ķermeni papildinājusi ar vēl vairākiem tetovējumiem. Uz pirksta uztetovēta bantīte, uz viena pleca vijas orhidejas, otru rotā polinēziešu dievs, ausī ietetovēta maza sirsniņa...

Tetovējumi gan skaistumkonkursos daiļavai radījuši arī problēmas. „Kad uzvarēju konkursā "Miss Eiropa", domāju, ka skaistumkonkursos vairs nepiedalīšos. Taču pirms gada tomēr piedalījos – konkursā Dominikānas Republikā. Tur man konkursa organizatori teica, ka mani tetovējumi ir liela problēma.

Man izvirzīja noteikumu – ja vēlos piedalīties konkursā, man visi tetovējumi katru konkursa dienu jānomaskē ar speciāliem tonālajiem krēmiem, pūderiem.

Un es sapratu, ka šos tetovējumus padarīt neredzamus ir ļoti sarežģīti un grūti, process aizņēma ļoti daudz mana laika. Un tā bija katru dienu četras nedēļas. Reizēm pa dienu tetovējumi bija jāmaskē vairākas reizes, jo lielā karstuma dēļ speciālā kosmētika bija jāatjauno. Tas bija tik nogurdinoši... Tomēr, kad uzvarēju šajā konkursā, domāju, ka pūles bija tā vērtas,” piedzīvoto atminas skaistumkonkursu dalībniece.

Viņa atklāj, ka jau gatavojas savam nākamajam tetovējumam. „Nākamais man būs bite. Kur un kāda? Negribas visu izstāstīt, jo tad pēc laika kādam citam parādās... Man tā ir bijis,” nosaka Diāna.

Diāna Kubasova Dienvidkorejā kļuvusi par "Miss Europe 2017"

gallery icon

To, kādi tad īsti Diānai ir tetovējumi un kāpēc viņa tādus izvēlējusies, kā arī citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"! Tas šoreiz īpaši biezs - ar precīzākajiem 2020. gada horoskopiem un aizvadītā gada spilgtāko notikumu apskatiem!