2019. gada 13. decembris, 22:32

"Par to noskūšanu man piedāvā tūkstošiem dolāru" - ārkārtīgi garu matu īpašniece atklāti par matu fetišistiem

Jauns.lv

Eiprila no Virdžīnijas ASV ir 1,70 metrus gara, un aptuveni tikpat gari ir arī viņas mati. Sociālajos tīklos Eiprilai seko vairāki tūkstoši pielūdzēju, un, kā atklāj sieviete, starp viņiem netrūkst arī tādi, kuriem mati ir savdabīgs fetišs.

Lai gan pati Eiprila, kura sevi dēvē populārās pasaku princeses Salātlapiņas vārdā, sociālos tīklus sākotnēji gribējusi izmantot, nevis lai izrādītu iespaidīgo galvas rotu, bet gan savus mākslas darbus, ikdienā viņai nākas saskarties ar visai īpatnējiem piedāvājumiem.

Piemēram, vairākkārt sievietei piedāvāta nauda apmaiņā pret matiem, kas sakrājušies matu sukā. Tomēr Eiprila šādam darījumam nepiekrīt - viņa nav gatava dalīties ar matiem, kurus rūpīgi audzējusi un kopusi kopš agras bērnības.

foto: Instagram / aprilskytom

"Es cenšos būt radoša un mākslinieciska savās fotogrāfijās, tomēr ne vienmēr saņemu atbilstošu reakciju," stāsta Eiprila, kura pati ir laimīgās attiecībās un audzina meitiņu.

"Daudzus cilvēkus urda seksuāla motivācija. Pirms sāku internetā ievietot savas bildes, es pat nespēju iedomāties, cik populārs ir matu fetišs," atklāj sieviete. "Man piedāvā naudu par matiem no manas ķemmes un pat tūkstošiem dolāru gadījumā, ja noskūšu tos visus." Tomēr Eiprila cenšas no uzmācīgajiem pielūdzējiem izvairīties.

foto: Instagram / aprilskytom

Bērnībā Eiprila bija liela kantri dziedātājas Kristalas Geilas, kura pazīstama ar saviem garajiem matiem, fane. Tieši šī iemesla dēļ Eiprila nav ļāvusi nevienam ķerties klāt viņas sasukai, regulāri matu galiņus tikai pielīdzinot. "Reiz es biju plikgalvains mazulis un tie arī bija īsākie mati, kas man jebkad ir bijuši," tā Eiprila. "Es vienmēr esmu teikusi, ka gribu tik garus matus, kādi ir Kristalai Geilai, un nu mans sapnis ir piepildījies."

Eiprilas domas nav mainījušās pat vidusskolā, kad modē bija īsi mati. Skolas laikā viņa iepazinusies arī ar savu vīru Tomasu. 

foto: Instagram / aprilskytom

Grūtākais laika posms Eiprilas garo matu dzīvē bijis tad, kad mati izauguši līdz ceļgaliem. Tad tie sākuši ķerties krēslos, durvīs un pat citu cilvēku kājās. Tagad Eirpilas mati sliecas līdz potītēm un viņa cer, ka drīzumā tie jau sasniegs grīdu.

foto: Instagram / aprilskytom

Ikdienā Eiprilai regulāri nākas dzirdēt dažādas piezīmes no līdzcilvēkiem, tomēr parasti tās ir ļoti pozitīvas. Lielākā daļa interesējas, cik ilgu laiku aizņem matu kopšana. Sieviete atklāj, ka matus mazgā reizi nedēļā, pārējo laiku iztiekot ar sauso šampūnu. Jaunu šampūnu un kondicionieri viņai nākas pirkt apmēram reizi divos mēnešos. "Lielākās problēmas izraisa matu žāvēšana, nevis mazgāšana," stāsta Eiprila. Viss process varot aizņemt pat 10 stundas.

Tā kā Eiprila ir novērojusi, ka cilvēkus interesē viņas garie mati, viņa nekautrējas un bildes ar kuplo frizūru publicēt cenšas ik dienu.

foto: Instagram / aprilskytom

Tēmas