foto: Facebook
Influencere Maija Armaņeva pirmo reizi publiski runā par skandālu ar "Madaru"
Maija Armaņeva.
2019. gada 25. novembris, 15:15

Influencere Maija Armaņeva pirmo reizi publiski runā par skandālu ar "Madaru"

Jauns.lv

Jau šovakar pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jaunākā realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērija, kurā Žanna Dubska būs devusies uz tikšanos ar savu labu paziņu - Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijas izveidotāja un vadītāja, skaistuma blogeri Maiju Armaņevu.

Jaunās sievietes vārds pēdējā laikā publiski izskanējis saistībā ar dažādiem skandāliem – viņai tiek pārmesta gan sekotāju pirkšana sociālajos tīklos, gan sava influencēšanas biznesa mākslīga “uzpūšana.” Tāpat Maija publiski saķērusies ar populāro zīmolu “Madara”, kuru influencere apsūdzējusi savas idejas zādzībā.

Līdzās ikdienišķām sarunām par abu dāmu darbību sociālajos tīklos, saruna ievirzīsies arī nesenā konflikta ar zīmolu “Madara” apspriešanā. Maija atklāti sacīs, ka uz publiskajā telpā sacelto ažiotāžu raudzījusies no malas un “vienkārši palaidusi.” “Es netaisos aizstāvēt to, ko esmu jau pateikusi. Man tikai vajag vienu reizi pateikt. Es neatkārtoju neko par 10 reizēm,” skaidro nežēlastībā kritusī influencere. Tāpat viņa atzīst, ka no šīs situācijas guvusi lielu dzīves rūdījumu, jo ir pārliecināta – viņai nekas nevienam nav jāpierāda” Tie, kas man tic – turpina man ticēt,” saka Maija.

Pašmāju dāmas steidzas novērtēt jauno "Madaras" kosmētikas līniju

gallery icon
33

Kādu padomu Žanna dos Maijai un kāpēc Jaroslavs Barišņikovs uz tikšanos būs aicinājis populāro uzņēmēju un pasniedzēju Ievu Adamss? Skatītājiem tiks atklāts jau šovakar!