foto: AP/Scanpix
Klasiskais stils hercogienes Keitas gaumē: kā izskatīties tikpat eleganti?
Arī viņas meikaps šoreiz bija pamanāmāks.
2019. gada 13. novembris, 06:57

Klasiskais stils hercogienes Keitas gaumē: kā izskatīties tikpat eleganti?

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Keitas Midltones ģērbšanās stilam seko sievietes visā pasaulē. Ar savu eleganci viņa kļuvusi par vienu no mūsdienu stila ikonām nebūt neatpaliekot no jaunpienācējas – Saseksas hercogienes Meganas Mārklas.

Parasti Keita devusi priekšroku zīmoliem par pieejamākām cenām, piemēram, Zara. Tāpēc iepriekš kleitas, kuras viņa izvēlējās ātri pazudušas no veikalu plauktiem.

Pirms pāris gadiem viesošanās Austrālijā un Jaunzēlandē iezīmējusies jauna ēra Keitas ģērbšanās stilā – vairāk slavenu dizaineru, konservatīvs svārku garums un neticami dārgas rotaslietas. Daudzi interneta komentētāji pauduši nožēlu par šādām pārmaiņām.

foto: EPA/Scanpix
Ar savu eleganci viņa kļuvusi par vienu no mūsdienu stila ikonām nebūt neatpaliekot no jaunpienācējas – Saseksas hercogienes Meganas Mārklas.

Šoreiz, apmeklējot labdarības pasākumu Londonā, Keita izvēlējās melnas laiviņas ar ērtu, bet glauni modernu papēdi savienojumā ar burgundijas sarkanā toņa biksēm un rūtainu žaketi zem kuras pavilkts vienkāršs baltas krāsas krekliņš – viss, kas nepieciešams elegantam, ērtam un interesantam biznesa stilam.

foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Apmeklējot labdarības pasākumu Londonā, Keita šoreiz izvēlējās bikses un žaketi, nevis sev tik ierasto kleitu.

Keitas bikšu cena sasniedz 400 eiro, bet žakete – teju 600 eiro.Taču tas gan nenozīmē, ka šo veidolu nevarētu atdarināt, izvēloties līdzīgu krāsu un faktūru apģērbus veikalos, kur cenas būtu krietni draudzīgākas.

foto: AP/Scanpix
Arī viņas meikaps šoreiz bija pamanāmāks.

Lai arī izvēlējusies dārgu brendu apģērbu Keita Midltone ārējo veidolu izvēlējusies veidot vienkāršu un atturīgu, bet šī brīža modes tendencēm atbilstošu.

Zīmīgi, ka šajā reizē 37 gadus vecajai Keitai veidots dramatiskāks meikaps – tumši brūnas acu ēnas, izteiktas uzacis un ieēnota vaigu daļa, kas padara seju kalsnāku. 

Kembridžas hercogienes Keitas Midltones stila knifi

gallery icon