foto: Instagram / Carey Hart
"Nav rāmju, kuros jāpaliek" - dziedātājas Pinkas vīrs parāda bildi, kurā meitai noskūti mati
Domājāt, puika? Nē, tā ir dziedātājas Pinkas meita Vilova.
2019. gada 13. septembris, 13:13

"Nav rāmju, kuros jāpaliek" - dziedātājas Pinkas vīrs parāda bildi, kurā meitai noskūti mati

Jauns.lv

Dziedātāja Pinka (40) un viņas vīrs Kerijs Hārts (44) ir to jauno vecāku skaitā, kas neierobežo bērna piederību vienam konkrētam dzimumam. Pāra vecākā atvase meita Vilova gan ģērbta kleitās, gan uzvalkos, gan mācīta šaut ar īstu ieroci. Nesen meitene sagribējusi noskūt matus…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: DARA / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Dziedātāja ar vīru un meitu šā gada maijā, pametot viesnīcu Ņujorkā.

Bijušais motobraucējs Kerijs Hārts sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju ar savas meitas Vilovas (8) jauno frizūru. Pusei galvas meitene izvēlējusies matus noskūt, pusei – atstāt vidēji garus, šādi iemantojot pankrokeres cienīgu frizūru. Lepnais tēvs pie fotogrāfijas uzrakstījis uzmundrinošu vēstījumu, novēlot, lai arī pārējie līdzcilvēki spētu saskatīt un paust paši savu unikalitāti, kā to izdarījusi viņa meita Vilova.

“Nav rāmji, kuros jāpaliek. Ir labāk būt jums pašiem. Atrodiet to un izbaudiet to,” mudinājis Hārts, kurš ir tēvs arī divus gadus vecam dēlam Džeimsonam. “Ja kādam ar to ir problēmas, palūdziet (pieklājīgi) doties tālāk.”

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

“Nevaru vien sagaidīt, kāda sieviete tu reiz izaugsi,” Hārts vēstījumā vēršas pie meitas. “Man ir sajūta, ka būsi stipra, sīksta, draudzīga un gādīga. Es ar tevi ļoti lepojos.”

Daudzi Kerija Hārta “Instagram” profila sekotāji slavējuši motobraucēju un viņa sievu par to, ka viņi audzina “neatkarīgu” meiteni, kas “labi jūtas tāda, kāda ir”.  

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36

Kerijs Hārts un Pinka ar ierakstiem sociālajos tīklos bieži izprovocē sekotājus uz “karstām” diskusijām par to, kā viņi audzina savus bērnus. Vieni šī pāra metodes slavē, citi ļoti kritizē. Tā, piemēram, aizvadītajā mēnesī dziedātāja, kura nule kā nosvinējusi savu 40. dzimšanas dienu, sociālajos tīklos mudināja pieņemt izaicinājumu un “vienu dienu iztikt bez otra kritizēšanas internetā”.

Dziedātājai Pinkai piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā

gallery icon
28

Gada sākumā vecāki izpelnījās neizpratni par to, kāpēc tie savai tolaik tikai septiņus gadus vecajai meitai māca šaut ar šauteni. Hārts paskaidrojis, ka meita mācās šaut sporta pēc, nevis, lai medītu. Turklāt bērns to apgūstot jau no trīs gadu vecuma. „Es ieaudzinu bērnos zināšanas par ieročiem, kā ar tiem apieties, šaut, glabāt un nedot tos nezinošās rokās,” paskaidrojis popzvaigznes vīrs.

Daļa fanu atbalstījuši Kerija Hārta izvēli. „Esmu lepna meitene, kas prot šaut un zina, kā pareizi apieties ar ieroci, pateicoties savam tētim,” atzinusies kāda no bloga sekotājām.

„Pareizi, viņām ir to jāzina. Kad pienāk tāds brīdis, lai varētu pieņemt pareizo lēmumu un varbūt izglābtu kāda dzīvību,” norādījis vēl kāds. „Es ar savām meitenēm daru to pašu.”

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu.

gallery icon
28

Turpretī citi šādu audzināšanas metodi neuzskata par pareizu. „Līdz brīdim, kad viņa zaudēs savaldīšanos un iešaus tev sejā,” norādījis kāds sekotājs, atgādinot par tām traģiskajām reizēm, kad aizvainots pusaudzis, ticis pie ieroča, nošauj skolotājas un savus klases biedrus. Kerijs šādu viedokli nodēvējis par „tumsonību”.

Dziedātāja Pinka ar vīru un meitu 2015. gada pavasarī

Dziedātāja Pinka ar vīru Keriju Hārtu apmeklēja labdarības pasākumu Bevelihilsā. „Lai gan es atzīstu, ka šī kleita fotogrāfu bildēs neizskatās ...

gallery icon
4

Dziedātājas Pinkas jeb P!nk fani ar sajūsmu uztver mūziķes stāstīto, kā viņa māca mazajai meitai saskatīt iekšējo skaistumu, taču absolūti neizprot „jauno modi” ļaut bērnam izvēlēties savu dzimumu, kad viņš pieaugs.

Kerijs Hārts skarbi nokritizēts par to, ka abi ar divus gadus veco dēlu vizinās uz krosa motocikla. „Neraizējieties, vecāku policija, es esmu profesionālis,” viņš norādījis satrauktajiem prātiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Par svešu cilvēku izteiktajām piezīmēm sadusmojusies Pinka. Viņa sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju, kurā mazulis ēd šokolādi un komentārā dzēlīgi pierakstījusi: „Vai šokolāde ir bērniem laba? Palīdzi man, Instagram, mēs bez tevis, visticamāk, nespējam audzināt bērnus.”