foto: Photo by CloudyPixel on Unsplash
Kāpēc vasarā labāk lietot ūdens noturīgo kosmētiku?
2019. gada 31. augusts, 08:00

Kāpēc vasarā labāk lietot ūdens noturīgo kosmētiku?

Jauns.lv

Vasarā, kad ārā karsts un grims vienkārši notek, izšķīst un pazūd, labāk lietot ūdens noturīgo dekoratīvo kosmētiku (to norāda uz produkta iepakojuma).

Ūdens noturīgas ir gan tušas, gan acu un lūpu zīmuļi, gan arī lūpukrāsas un acu ēnas. Noturību garantē speciālas vielas, kas nešķīst ne ūdenī, ne asarās, ne sviedros. Tas nozīmē, ka ne peldoties, ne sauļojoties grims nenoķēpās seju.

Ūdens noturīgā acu kosmētika labi der, ja ir nokareni plakstiņi vai kaut kādu iemeslu dēļ grūti nokrāsot skropstas, vai tuša vienmēr izsmērējas. 

foto: Shutterstock

Tā ir ideāli piemērota svētku reizēs, kad grūti valdīt aizkustinājuma asaras. Kāzās profesionāļi to iesaka lietot ne tikai līgavām, bet arī mammām un īpaši emocionālām viešņām, lai bez bažām par notecējušu tušu varētu nobirdināt kādu asaru. Ar šīs tušas palīdzību var nomaskēt uzacu nevienmērīgumu vai trūkumu.

Uzvelkot lūpu kontūru, ir vieglāk krāsot lūpas, īpaši sievietēm gados, kad ap lūpām ir izveidojušās krunciņas, pa kurām lūpukrāsa mēdz izplūst. Kontūra notur rāmjos lūpukrāsu.

Ņem vērā!

● Ūdens noturīgo līdzekļu noņemšanai ir nepieciešams speciāls līdzeklis, citādi to nenotīrīsi.