foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Vida Press
Amalas Klūnijas “brīnumainais” matu žāvētājs tagad pieejams ar atlaidi
Amala Klūnija.
2019. gada 6. augusts, 06:48

Amalas Klūnijas “brīnumainais” matu žāvētājs tagad pieejams ar atlaidi

Jauns.lv

Viņai pieder māja pie Komo ezera Itālijā. Viņa ir cilvēktiesību advokāte. Viņas draudzene ir Megana Mārkla. Viņai ir pasakaini skaisti mati.

Amalas Klūnijas skaistie mati

gallery icon

Lai gan nevienai no mums tuvākajā laikā nebūs tā iespēja gozēties uz sarkanā paklāja līdzās Džordžam Klūnijam, ikvienai ir pa spēkam iegūt tikpat skaistus kuplus matus, kādi tie ir Amalai Klūnijai. 41 gadu vecās cilvēktiesību advokātes frizieris Rods Ortega žurnāla „InStyle” intervijā atklājis, kā viņam izdodas panākt, ka Amalas mati ir tik kupli, spīdīgi un vijīgi. Turklāt tas izdarāms katrai sievietei mājas apstākļos!

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon

„Lai iegūtu Amalas ikonisko frizūru mans pats svarīgākais rīks numur viens ir „T3 Cura Luxe” matu fēns,” norādījis frizieris Ortega. „Tas ir mans pamatu pamats, lai iegūtu nogludinātu un spīdīgu matu efektu. Jonizētais gaiss matu žāvētājā ir noteicošais, lai nogludinātu matu tekstūru.”

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon

„Amalai ir ļoti nepaklausīgi un sprogaini mati. Ja vēl nākas būt mitrās vietās, es paļaujos uz savu matu fēnu, kas paveic nogludināšanas darbu.”

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon

Amala Klūnija un viņas frizieris Rods Ortega nav vienīgie, kas šo matu fēnu dēvē par „brīnumlīdzekli”. Firmas „Nordstrom” mājaslapā par šo matu veidošanas produktu atstātas vairāk nekā 150 atsauksmes un tas novērtēts ar 4.5 zvaigznēm. Matu fēns nav lēts. Tā pamata cena ir 235 ASV dolāri, taču šobrīd firma piedāvā jubilejas atlaides un cenu samazinājusi līdz 155 ASV dolāriem/148 eiro. Šāda opcija gan ir spēkā tikai līdz 5. augustam.

foto: Ekrānuzņēmums

Amalas Klūnijas sarkanais stils

gallery icon

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon