foto: Shutterstock
Micelārais ūdens sejas attīrīšanai - vai tiešām tas ir labāks par losjonu?
Micelārie ūdeņi ir piemēroti jebkuram ādas tipam un jebkuram vecumam, tie attīra ādu, nekairinot to un nebojājot tās dabīgo mitruma barjeru.
2019. gada 1. jūlijs, 11:38

Micelārais ūdens sejas attīrīšanai - vai tiešām tas ir labāks par losjonu?

"100 Labi Padomi"

Jā, patiešām - labāka izvēle nekā losjons ir micelārais ūdens, jo tas gan labi attīra sejas ādu no netīrumiem un kosmētikas, gan vienlaikus sniedz ādu nomierinošu un mitrinošu efektu.

Micelāros ūdeņus izgatavo pēc īpašas tehnoloģijas, tāpēc to sastāvā ir īpašas vielas – micellas –, un tieši ar tām ādas attīrīšana notiek maigi un pilnvērtīgi. Micellas, līdzīgi kā magnēti, uz savas virsmas pievelk visus netīrumus, noņem dekoratīvās kosmētikas pārpalikumus un lieko sebumu.

Micelāro ūdeņu sastāvā ir salīdzinoši maz aktīvo vielu, līdz ar to lietošana gandrīz nemaz neizraisa alerģiju. Micelārie ūdeņi ir piemēroti jebkuram ādas tipam un jebkuram vecumam, tie attīra ādu, nekairinot to un nebojājot tās dabīgo mitruma barjeru. Micelārais ūdens palīdz notīrīt arī ūdensnoturīgu kosmētiku.

Ja nepieciešams, iespējams iegādāties arī micelāro ūdeni ar papildus pievienotām pretiekaisuma, mitrinošām, pretnovecošanās vielām (ar mikroelementiem un augu valsts ekstraktiem). Tāds līdzeklis ne tikai attīrīs ādu, bet to arī mitrinās, atjaunos un tonizēs, pie viena nodrošinot tūlītēju svaiguma sajūtu.

Ievēro! Pēc sejas un dekoltē attīrīšanas ar micelāro ūdeni to nevajag nomazgāt ar ūdeni.