foto: instagram.com/jayalvarrez
Šobrīd karstākais "Instagram" pārītis Valentīna un Džejs pārsteidz ar ļoti pikantiem foto
2019. gada 30. maijs, 14:33

Šobrīd karstākais "Instagram" pārītis Valentīna un Džejs pārsteidz ar ļoti pikantiem foto

Jauns.lv

Robeža starp seksīgumu un vulgaritāti dažkārt ir ļoti trausla, un dažāda ir arī ļaužu reakcija, redzot atklātas un drosmīgas bildes. To šobrīd uz savas ādas izbauda austrāliešu modelis Džejs Alvaress ar savu draudzeni Valentīnu.

Pievilcīgos jauniešus, kuri savus sociālo tīklu sekotājus iepriecina ar arvien jauniem atraktīviem foto, droši var dēvēt par šobrīd karstāko pārīti Instagramā. Uz katru jaunu publicētu fotogrāfiju viņi saņem simtiem tūkstošu atzinīgu "like" sirsniņu.

Tomēr daudziem komentētājiem Džeja un Valentīnas pikantie foto nešķiet pieņemami - viņi uzskata, ka Instagramā šādiem attēliem nav īstā vieta. 

Simpātiskā modeļa Džeja Alvaresa gaitām sociālajos tīklos katru dienu seko 6,4 miljoni Instagram lietotāju.

Un Džejs arī neslinko - viņš regulāri priecē sekotājus ar jaunumiem savā profilā, un bildēs viņš bieži redzams kopā ar draudzeni Valentīnu Fradegradu. Nesen pārītis pārsteidzis ar foto, kurš radījis īstu ažiotāžu. Tajā Valentīna redzama kaila pie spoguļa, aizsegusi krūtis ar rokām, savukārt Džejs ar plaukstu piesedzis viņas ķermeņa apakšdaļu.

Šis attēls izpelnījies trīsreiz lielāku atsaucību nekā citi, taču daudzi nežēlo arī kritiku - kā Džejam nav kauna pazemot savu draudzeni.

Tiesa, nešķiet, ka Valentīnai pret šādām fotosesijām būtu iebildumi. Pievilcīgajai jaunietei pagaidām ir 1,7 miljoni sekotāju, un arī viņas Instagram profils gluži vai ņirb no pikantiem kadriem.

Tēmas