foto: RED HOT / MEGA / Vida Press
Īpaši karsta kalendāra izveidei aicina atsaukties pievilcīgus un atraktīvus rudmašus
Kompānija jau ir atradusi 6 modeļus, bet turpina meklējumus.
2019. gada 21. maijs, 16:48

Īpaši karsta kalendāra izveidei aicina atsaukties pievilcīgus un atraktīvus rudmašus

Jauns.lv

Kalendāru kompānija "Red Hot" izsludinājusi pieteikšanos uz kalendāra modeļa lomu īpaša "rudmašu" kalendāra izveidei, ziņo "The Irish Post".

Uzņēmums šāda veida kalendāra izveides tradīciju aizsācis 2013.gadā. Radošā komanda tādējādi vēlas sagraut sabiedrībā valdošos stereotipus, ka vīrieši ar rudiem matiem ir bāli, nepievilcīgi un nevar būt seksuāli iekārojami.

Ugunīgi un kaislīgi - rudmaši, kuri pozē kalendāram, kas sagrauj stereotipus

Kalendāru kompānija "Red Hot" izsludinājusi pieteikšanos uz kalendāra modeļa lomu īpaša "rudmašu" kalendāra izveidei, ziņo "The Irish Post". Uzņēmums šāda ...

gallery icon

Kompānija jau ir atradusi pusi no vajadzīgajiem modeļiem, tagad turpinot pārējo meklējumus.

Lai piedalītos projektā, vīrietim ir jābūt ar dabiski rudiem matiem, un svarīgs ir arī viņa koptēls - fiziski laba sagatavotība un "satriecoša personalitāte". Modelim jābūt gatavam pozēt arī kailam, kopā ar citu "sarkanmataino brāli".

Kompānija ir gatava radīt jau septīto kalendāra izdevumu, meklējot iekārojamākos kandidātus visā Eiropā. Kopumā kalendārā būs redzami 12 veiksminieki.

Atalgojumā uzvarētāji saņems ceļojumu uz Ibicu Spānijā, kur šī gada jūlijā gaidāma fotosesija.

Visi, kuri vēlas piedalīties, aicināti atsūtīt pāris bildes, kurās redzami, pozējot "Red Hot" firmas apakšveļā. Ar kompāniju var sazināties vietnē "Instagram".

Tēmas