foto: REUTERS/SCANPIX
Bārdaini vīri izrāda savas sejas rotas tradicionālajā Pasaules bārdu un ūsu čempionātā
Bārdaini vīri Beļģijā izrāda savas sejas rotas tradicionālajā Pasaules bārdu un ūsu čempionātā.
2019. gada 18. maijs, 21:10

Bārdaini vīri izrāda savas sejas rotas tradicionālajā Pasaules bārdu un ūsu čempionātā

Jauns.lv

Kamēr sievietes ikdienā lepojas ar dažādiem matu griezumiem un frizūrām, apņēmīgākie vīrieši Beļģijā pulcējas Pasaules bārdu un ūsu čempionātā, lai padižotos ar savu sejas apmatojumu - arī no tā var radīt īstus mākslas darbus.

Konkurss, kurā dalībnieki var piedalīties trīs kategorijās - ūsas, daļēja bārda un pilna bārda - ilgst trīs dienas. Tas norisinās Beļģijas pilsētā Antverpenē un pulcē aptuveni 100 dalībniekus un, protams, neskaitāmus apmeklētājus.

Vīru sejas apmatojuma māksla tradicionālajā Pasaules bārdu un ūsu čempionātā

Kamēr sievietes ikdienā lepojas ar dažādiem matu griezumiem un frizūrām, apņēmīgākie vīrieši Beļģijā pulcējas Pasaules bārdu un ūsu čempionātā, lai ...

gallery icon

Bārdainie vīrieši ar izdomu neskopojas - uz vīru sejām redzamas dažādas ģeometriskas figūras, jūras viļņiem un saules stariem līdzīgas formas.

Lai unikālajās sacensībās atstumtas nejustos sievietes, arī viņām ļauts piedalīties konkursā, rādot savu veikumu uz mākslīgās bārdas un ūsām.

Pasaules bārdu un ūsu čempionāts norit reizi divos gados. Pirmo reizi tas aizvadīts 2001.gadā un kopš tās reizes noticis vairākās pasaules pilsētās, tai skaitā Anglijas pilsētā Braitonā un Vācijas pilsētā Štutgartē.