foto: ddp/abaca press/ Vida Press
10 pavasarīgas blūzes un jakas, ko francūzietes mēdz vilkt kopā ar džinsiem
2019. gada 9. maijs, 06:02

10 pavasarīgas blūzes un jakas, ko francūzietes mēdz vilkt kopā ar džinsiem

Jauns.lv

Pavasara mainīgajos laikapstākļos neaizstājams apģērbs ir džinsi kopā ar blūzi un jaku vai plānu džemperi. Šādu ģērbšanās stilu iecienījušas arī francūzietes, kuras savos Instagram profilos piedāvā iedvesmu arī mums.

Pasteļkrāsas

Pasteļkrāsas ar savu maigumu un sievišķīgumu ir perfekta izvēle šajā pavasarī un vasarā. Modīgākais šobrīd ir salviju krāsas tonis, taču nenošausiet greizi arī ar maigi rozā, dzeltenīgu un ceriņkrāsu. Pasteļtoņu blūzes un viegli džemperīši labi izskatīsies gan ar klasiskajiem zilajiem, gan arī melniem džinsiem. 

Puķaina blūze

Franču stilam ir raksturīga klasiska krāsu gamma un konservatīva attieksme pret dažādiem jauninājumiem. Tāpēc nav nekas neparasts, ka, izvēloties apģērbus ar ziedu rakstiem, priekšroka tiek dota tumšiem toņiem. Šādu blūzi ieteicams nēsāt, tās apakšmalu ieliekot džinsos.

Džinsa krekls

Šopavasar īpaši modē ir apģērbu komplekti. Lūk, brīvā laika komplekts, kas neprasa daudz pūļu - džinsa bikses un līdzīga toņa džinsa krekls. 

Svītraina blūze vai džemperis

Svītras ir franču klasika. Viena no elementārākajām stilīgajām apģērbu kombinācijām - svītrains plāns džemperītis, zili džinsi ar paaugstinātu jostasvietu un ķēdīte ar tev svarīgu kulonu.

Vintage stils

Francūži ir slaveni ar savu cieņu pret vēsturi, tāpēc nav nekas neparasts, ka stilīgās francūzietes to demonstrē arī ar apģērbu. Viņu garderobes neatņemams elements ir blūzes, kuras ir (vai arī izskatās) vintāžas stilā. Kopā ar džinsiem tā ir patiesi nevainojama kombinācija.

Nākamā lapa: Raksta turpinājumu lasi šeit

Tēmas