foto: Mārtiņš Ziders
"Centrālajā Gastro Tirgū" atklāta Rīgas modes nedēļas jubilejas sezona
Rīgas modes nedēļas jubilejas sezonas atklāšana "Centrālajā Gastro Tirgū" pulcēja vietēja un starptautiska mēroga modes profesionāļus un atbalstītājus.
2019. gada 26. marts, 23:59

"Centrālajā Gastro Tirgū" atklāta Rīgas modes nedēļas jubilejas sezona

Jauns.lv

26. martā jaunajā Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā tika atklāta Rīgas modes nedēļas jubilejas sezona. Pasākums galvaspilsētā notiek jau trīsdesmito reizi, un tas pulcēja vietēja un starptautiska mēroga modes profesionāļus un atbalstītājus.

Rīgā jau trīsdesmito reizi sākušies starptautiskie modes svētki, kas galvaspilsētā norisināsies līdz 30. martam. Tajā tiks prezentēta 2019.-2020.gada rudens-ziemas apģērbu kolekcija.

Rīgas modes nedēļas organizatori jubilejas sezonas atklāšanas pasākumam ar devīzi "Gastro Fashion Passion" zīmīgi izvēlējās "Centrālo Gastro Tirgu", lai demonstrētu divu pašmāju  ielas modes zīmolu ""Public Makes Image"" un "BLCV by Bulichev"" jaunākās apģērbu kolekcijas.

Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākums "Centrālajā Gastro Tirgū"

Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākums "Centrālajā Gastro Tirgū", kur tika prezentētas pašmāju ielas modes zīmolu "Public Makes Image" un "BLCV ...

gallery icon
137

Pēc modes skatēm Rīgas modes nedēļas atklāšanas ballītes viesi varēs izklaidēties dīdžeju pavadījumā.

Rīgas modes nedēļa: "Public Makes Image" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon
40

Rīgas modes nedēļa: "BLCV by Bulichev" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon
31

Šosezon modes nedēļas programma paredz arī tādu Latvijas dizaineru modes skates kā "Natalija Jansone", "One Wolf", "Narciss by Alise Trautmane", "Katya Katya London", "Amoralle", "Bergs Privé", "Anna Led", "Baiba Ladiga", Iveta Vecmane, un trīs ārzemju dizaineru skates - Diana Arno no Igaunijas, "Morfosis" no Itālijas un Agne Kuzmickaite no Lietuvas. Tradicionāli Rīgas modes nedēļu papildinās arī bērnu modes skate no zīmoliem "Aristocrat Kids", "Zaza Couture" un "Rock and Mouse".

Tāpat šonedēļ, 27.martā, Rīgas viesnīcā "Wellton Riverside Spa Hotel" tiks pasniegta "Latvijas Modes gada balva 2018". Ceremonijas norises laikā tiks piešķirti apbalvojumi dizaineru modes zīmoliem par pagājušajā gadā paveikto, materiālo ieguldījumu modes industrijas attīstībā un Latvijas vārda popularizēšanu starptautiskajā arēnā, kā arī tiks pasludināts gada daudzsološākais jaunais modes zīmols. Kopumā tiks apbalvoti nominanti 14 kategorijās, no kuriem 11 nominantus izvēlēsies žūrijas balsojumā.