foto: EPA/Scanpix
FOTO: Jorkas princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita - klasiska un ar garu šlepi
2018. gada 12. oktobris, 14:24

FOTO: Jorkas princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita - klasiska un ar garu šlepi

Jauns.lv

Piektdien, 12.oktobrī, jāvārdu viens otram sacīja Jorkas princese Eišenija un Džeks Brūksbens. Līgava savā kāzu dienā bija tērpusies klasiska stila kāzu kleitā, ko darinājuši dizaineri Pīters Piloto un Kristofers de Voss, vēsta ārvalstu mediji.

Princeses Eiženijas kāzu kleita ir klasiska un ar garu šlepi. Tērpam ir V veida dekoltē daļu gan krūšu, gan muguras daļā. Jorkas princesei galvā bija eleganta tiāra, kura reiz piederējusi karalienei Elizabetei - karalienes Elizabetes II mātei.

Princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita

gallery icon
36

Par gaidāmajām kāzām Eiženija un Džeks paziņoja janvārī un kādā intervijā viņa atzina, ka jau tad zināja, ka viņas kāzu kleitas dizaineri būs Pīters Piloto un Kristofers de Voss.

foto: EPA/Scanpix

Eiženija un Džeks jāvārdu viens otram teica Svētā Džordža kapelā Vindzorā - turpat, kur maijā apprecējās princis Harijs un Megana Mārkla. 850 viesu rindās slavenību netrūka, un drošības pasākumu dēļ pasākums izmaksājis ap diviem miljoniem sterliņu mārciņu.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon
58

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks iepazinās 2010. gadā Šveices kalnu kūrortā Verbjē, kur bija ieradušies slēpot kopā ar draugiem.