foto: Vida Press
Karalienes dzimšanas dienā Megana Mārkla ļoti nervozē, pārkāpj protokolu un prasa vīram, kad jākniksē
Lai gan prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana ārēji izskatījās mierīga un harmoniska, viņa ļoti nervozējusi.
2018. gada 11. jūnijs, 16:26

Karalienes dzimšanas dienā Megana Mārkla ļoti nervozē, pārkāpj protokolu un prasa vīram, kad jākniksē

Kasjauns.lv

Prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana aizvadītajā sestdienā pirmo reizi kopā ar karalisko ģimeni noraudzījusies „Trooping The Colour” parādē no Bekingemas pils balkona. Ar šo pasākumu oficiāli tiek atzīmēta karalienes dzimšanas diena. Šī bija pirmā reize kopš kāzām 19. maijā, kad Megana izgāja sabiedrībā kopā ar visu karalisko ģimeni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Lai gan prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana ārēji izskatījās mierīga un harmoniska, viņa ļoti nervozējusi.

Megana izskatījās un izturējās nevainojami, kad kopā ar vīru princi Hariju un viņa augstdzimušajiem radiem māja ar roku tautai, kas pulcējās pie Bekingemas pils.

„Trooping The Colour” parāde 2018. gadā

gallery icon
43

Britu portāla „Mirror” rīcībā gan nonākusi informācija: lai gan Megana ārēji izskatījusies ļoti mierīga un harmoniska, viņa esot stipri nervozējusi. Publikācijas autori pieaicinājuši ekspertu, kurš prot lasīt no lūpām, un palūguši pastāstīt, par ko Megana un Harijs runājuši uz Bekingemas pils balkona.

foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana uz Bekingemas pils balkona.

„Mirror” pieaicinātais eksperts norādījis, ka vienā brīdī Harijs pagriezies pret Meganu un apvaicājies: „Vai tev viss labi?”, uz ko Megana apliecinājusi: „Jā. Un tev?”

Pēc pirmās īsās vārdu apmaiņas, Megana esot pievērusi acis un noteikusi „nervozēju”, ko pavadījis „bikls smaids”.

foto: Vida Press
Megana pievēra acis un atbildēja vīram: „Nervozēju!”

Ja var ticēt ekspertam, kurš protot lasīt pēc lūpām, Harijs noteicis – „Jā...,” tad iepauzējis un pabeidzis domu – „Kad apradīsi, pastāstīšu ko vairāk.”

Atliek tikai minēt, ko Harijs ar to domājis. Varbūt viņš vēlējās padalīties iespaidos par savu pirmo pieredzi publiskos pasākumos? Varbūt dot kādu padomu, kā labāk tikt galā ar stresu šādā situācijā?

Jaunajai Saseksas hercogienei vēl jāapgūst daudz karaliskās etiķetes nianšu – kā, piemēram, kā un kad pakniksēt karalienei un citiem augstmaņiem. Vērīgākie britu karaļnama fani piefiksējuši mirkli, kad „Trooping The Colour” pasākumā ierodas karaliene un visi dod viņai godu, kniksējot un noliecot galvu. Var redzēt, ka Megana Harijam vaicā „Vai darīt to?” un viņš atbild „Jā”. Tad Megana pakniksē un viņas seju rotā smaids.

Saseksas hercogiene Megana pirmo „Trooping The Colour” parādi kā prinča Harija sieva apmeklēja, tērpusies modes nama „Carolina Herrera” tērpā ar atsegtiem pleciem un galvā bija uzlikusi zīmola „Philip Treacy” cepuri.

Vairāki fani norādījuši uz to, ka ar šo neapšaubāmi skaisto un eleganto maigi rozā tērpu Megana pārkāpusi karalisko protokolu. Kritiski noskaņoti vērotāji pauduši domu, ka tērps ar atsegtiem pleciem neesot piemērots karalienes dzimšanas dienas formālām svinībām [Īstā karalienes dzimšanas diena ir aprīlī, taču katru gadu ar „Trooping The Colour” parādi dzimšanas diena tiek atzīmēta oficiāli plašākā mērogā.].

foto: Vida Press
Dažiem šķita, ka skaistais „Carolina Herrera” tērps atsegto plecu dēļ nav piemērots karalienes dzimšanas dienas formālām svinībām.

Daži ziņu avoti gan vēsta, ka princim Harijam ne tikai piederot pēdējais vārds Meganas tērpu izvēlē, bet viņš pat iesakot, ko sievai labāk izvēlēties oficiālam pasākumam. „Megana vienmēr vaicā viņam pēc padoma,” apgalvo zinātājs. „Viņa grib dzirdēt viņa viedokli. Harijs pasaka, kas, viņaprāt, izskatās vislabāk un palīdz ievērot karalisko protokolu saistībā ar svārku garumu un tādā garā. Daži mēdz jokot, ka Harijs ir Meganas slepenais stilists.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Baumo, ka Harijs dodoties Meganai līdzi ikreiz, kad viņai sarunāta tikšanās ar iemīļotākajiem dizaineriem, kuru skaitā ir arī Stella Makartnija.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37