Gundega Skudriņa "Modes manifestācijā" lidinās ar baloniem. FOTO
Gundega Skudriņa, kā ierasts, ir atraktīva, radoša un ļoti pozitīvi noskaņota.
2016. gada 18. marts, 15:04

Gundega Skudriņa "Modes manifestācijā" lidinās ar baloniem. FOTO

Jauns.lv

Pilnā krāšņumā Latvijas Mākslas akadēmijā aizrit 2016. gada pavasara Latvijas modes nedēļās „Modes manifestācija”, kurā savu veikumu demonstrē vadošie Latvijas apģērbu un aksesuāru dizaineri. Visaktīvākā modes pasākuma dāma ir modes pasaulei ļoti tuvā uzņēmāja Gundega Skudriņa.

17. martā „Modes manifestācijā” ar savu veikumu iepazīstināja Baiba Ripa, kas sajūsmināja ar savu tērpu kompozicionālo nobeigtību. Zīmola BLANKBLANK debija ar kolekciju bija sen gaidīts notikums uz modes mēles. Ilzes Čečinas radītā kolekcija zīmolam CECINANINA demonstrēja dizaineres rokraksta pilnveidu un attīstību. Savukārt CINNAMON CONCEPT pārsteidza ar sev netipiska rakstura tērpu kolekciju, kurā bija jūtama moderna metropoliska brīvdomība. Modes nedēļa ir starta platforma tālākai attīstībai zīmolam YVI'S BY IVETA SEMJONOVA.

Skates klātienē apmeklē daudzas sabiedrības dāmas, kuru nodarbe ir sekošana līdzi Latvijas un pasaules modei. Arī viņas uz „Modes manifestācijas” tusiņiem ierodas cenšoties viena otru pārspēt tērpu krāšņumā. Līdz šim ar aktivitāti vaisvairāk izcēlusies

Šogad pasākumā var iepazīties ar Latvijas modes zīmolu daudzveidību, vērojot 20 dažādu zīmolu kolekcijas. Apskatāmi gan Latvijas modes autoritāšu, gan jauno talantu radītie tērpi. Īpašas šā gada odziņas ir bērnu apģērbu, pludmales tērpu un apakšveļas modes skates.


Kasjauns. lv / Foto: Mārtiņš Zide

rs