foto: AFP
Karaliskā stila cienītāji sašutuši: kāzās Serēna Viljamsa ierodas sporta apavos
Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa ar vīru Aleksu Ohainanu.
2018. gada 23. maijs, 12:23

Karaliskā stila cienītāji sašutuši: kāzās Serēna Viljamsa ierodas sporta apavos

Jauns.lv

Uz karaļnama svinībām ierasties nestandarta apavos... tāda ir pasaulslavenās tenisistes Serēnas Viljamsas ikdiena. Karaliskā stila cienītāji ir sašutuši, kā sportiste atļāvusies ko tādu karalienes klātbūtnē. Tiesa, jāatzīst, karaliene Elizabete II diez vai pamanīja, kādus apavus tenisa zvaigzne bija pieskaņojusi pie savas greznās kleitas, dodoties uz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu svinībām Frogmoras namā.

Ceremonijas oficiālajai daļai Viljamsa izvēlējās pasteļkrāsas rozā "Versace" kleitu, pie kuras pieskaņoja efektīgu galvasrotu no "Bulgari" kolekcijas.

foto: REUTERS
foto: REUTERS

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa apmeklē karaliskās kāzas "Versace" kleitā

gallery icon
9

Savukārt svinību vakara daļai Serēna Viljamsa bija saposusies modes nama "Valentino" darinātā kleitā ar korsetes tipa augšdaļu un garu svārku daļu ar milzīgām krāšņām puķēm.

foto: Twitter

Un pie šīs brīnišķīgās vakarkleitas tenisiste bija uzvilkusi sporta apavus. Jāatzīst gan, tērpa garums bija tik iespaidīgs, ka ne visiem kāzu viesiem viņas kedas izdevās pamanīt.

Tiesa, Serēna absolūti nekautrējas par savu apavu izvēli, drīzāk otrādi - viņa lepojas, ka varēja līksmot līdz rītam, neuztraucoties par noberztām pēdām.

"Mazāk zināms fakts - es pie vakarkleitām bieži velku kedas. Šīs man iedeva "Valentino" radošais direktors Pjerpaolo Picoli pašā pēdējā minūtē," savā Instagram profilā vēstī Viljamsa, ievietojot video, kā šādi apavi izskatās kopā ar tērpu.

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon
13