Grezni tērpi, apakšveļa un Bondaru meita modeles lomā. FOTO
Ļoti rosīga bija Ieva Bondare (centrā), kuras meitai Džūlijai „Modes manifestācija” ir pirmā nopietnā debija modeles arodā.
2016. gada 19. marts, 13:54

Grezni tērpi, apakšveļa un Bondaru meita modeles lomā. FOTO

Jauns.lv

Latvijas modes nedēļas „Modes manifestācijas” trešajā dienā Latvijas Mākslas akadēmijā bija ļaužu pārpilns, jo savus jaunākos veikumus demonstrēja Latvijā populāri mūsu zemes dizaineri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Modes manifestācijā” 18. martā neviltotu publikas atzinību izpelnījās gan mūsu vadošo dizaineru jaunākās kolekcija, gan jauno modes mākslinieku skates. Pārpildītā zālē pulcējās daudzveidīga publika – sabiedrībā zināmi cilvēki, patiesi modes lietpratēji, kā arī ļaudis, kas vēlējās patīkami pavadīt piektdienas vakaru.

18. martā tika demonstrētas zīmolu „Alexander Pavlov” un „Keita For Rosme” jaunākās kolekcijas. Savu veikumu izrādīja ekspansīvā modes māksliniece Šeila un strauju popularitāti ieguvušais „Red Salt”. Tāpat ar savu veikumu pārsteidza jaunās tērpu dizaineres Simona Veilande un Ieva Mežule.

Tērpu demonstrēšanā piedalījās arī Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara un viņa kundzes, „Mrs. Globe ‘1998” ieguvējas Ievas Bondares meita Džūlija. Viņa demonstrēja vairāku dizaineru radītos tērpus. Ieva noteikti bija skates aktīvākā vērotāja, jo viņa dzīvi juta līdzi meitas iznācieniem, iemūžināja tos telefonā un bija arī sagādājusi ziedu pušķus modes dizaineriem.

Modes skates un to viesus aplūkojiet 7 fotogalerijās!

             

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders