foto: AP
Naomi Kempbela: "Princesei Diānai būtu patikusi Megana Mārkla"
Supermodele Naomi Kempbela.
2018. gada 15. maijs, 06:02

Naomi Kempbela: "Princesei Diānai būtu patikusi Megana Mārkla"

Jauns.lv

Svētdien Kannu kinofestivālā Francijā notika britu supermodeles Naomi Kempbelas rīkots labdarības pasākums "Fashion for Relief". Šoreiz tā tēma bija - vienlīdzības līmenis. Tikšanās laikā ar žunālistiem Kempbela runāja par rasu vienlīdzību un pieminēja arī nelaiķi princesi Diānu, kura, pēc Naomi domām, ļoti atzinīgi vērtētu sava jaunākā dēla prinča Harija līgavu Meganu Mārklu, kuras māte ir afroamerikāniete.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: AP
Supermodele Naomi Kempbela.

Pasākums notika lidostas angārā, un tajā piedalījās Adrians Brodijs, Mario Balotelli, Karla Bruni-Sarkozi un daudzas citas slavenības. Pa mēli soļoja slavenas modeles - Bella Hadida, Villija Hārlova, Nataša Polija un Sāra Sampaio. 

"Es zinu, ka princese Diāna būtu ļoti laimīga, ka viņas dēls precas ar sievieti, ar kuru vēlas. Viņai noteikti patiktu Megana, un tas ir fantastiski. Manuprāt, šis ir vēl viens piemērs, kā pasaulei vēstīt par rasēm, un šis pāris noteikti kļūs par simbolu visas pasaules mērogā. Novēlu viņiem visu to labāko un laimi, kas nekad nebeidzas," tiekoties ar medijiem, sacīja Naomi Kempbela.

Pasākuma mērķis šogad ir vākt naudu labdarības organizācijai "Save the Children" un kampaņai "Times Up", kas cīnās pret seksuālo uzmākšanos darba vietā.

Naomi Kempbela organizāciju "Fashion for Relief" dibināja pirms 13 gadiem. Šajā laikā vākti līdzekļi cīņai ar Ebolas vīrusu un Haiti zemestrīcē cietušo atbalstam.