foto: Publicitātes foto
Foto: Deviņu "Stila pavēlnieka" jauno modes jomas censoņu redzējums par to, kas ir "Street Style"
2018. gada 23. aprīlis, 15:00

Foto: Deviņu "Stila pavēlnieka" jauno modes jomas censoņu redzējums par to, kas ir "Street Style"

Jauns.lv

RīgaTV 24 raidījuma "Stila pavēlnieks" 8. sezonā dalībnieki tiek vērtēti gan pēc izveidotajiem tērpu komplektiem, gan prezentācijas prasmēm, taču teikt, ka viņiem iet gludi, nudien nevarētu.  

Katrā raidījumā dalībniekiem ir dota viena minūte, lai pārliecinātu modes ekspertus ar savu stāstījumu par izveidoto komplektu, tomēr ne visiem dalībniekiem padodas prezentēšana, tāpat iepriekš saņemtā kritika un uztraukums dara savu.

"Stila pavēlnieks" dalībnieku izpratne par "Street Style"

"Stila pavēlnieks" dalībnieku izpratne par "Street Style"

gallery icon

Modes eksperte Kristīne Rudzinska, komentējot redzēto, norāda, ka dalībniekos jūt zināmas bailes, bet piebilst, ka šis ir jāuztver, kā mācību process, ar iespēju pilnveidoties un iespēju izteikties un pamatot savu skatījumu.

Savukārt, iepriekšējās sezonas dalībniece, dizainere Melānija Vilka atklāti stāsta, ka viņas panākumi iepriekšējā sezonā nereti bija pateicoties tieši savām prezentācijas spējām, tādā veidā iedrošinot jaunos censoņus. Turpretim stiliste Žanna Dubska kritiski norādīja, ka vairāk jāiedziļinās tēmā “Street style”, “tā nebūs grāmatvede Dobelē, kura ir labi saģērbusies!”

Modes raidījums “Stila pavēlnieks” ir skatāms, katru sestdienu 20:30, kanālā RīgaTV 24. Raidījumā kopā piedalās 9 stilisti, bet uzvarētājs būs tikai viens!