Žurnālu "Pastaiga" Rīgas Modes nedēļā atzīst par stilīgāko un oriģinālāko. FOTO
Žurnālam „Pastaiga” piešķirto stila un modes balvu no Jeļenas Strahovas (pa labi) saņēma izdevniecības „Rīgas Viļņi” mākslinieciskā redaktore Olga Kolotova.
2016. gada 31. marts, 13:40

Žurnālu "Pastaiga" Rīgas Modes nedēļā atzīst par stilīgāko un oriģinālāko. FOTO

Jauns.lv

30. martā Vecrīgas restorānā „Monterosso” tika atklāts festivāls „Riga Fashion Week”, kurā labākie tika pie „Stila un modes balvas 2015” statuetēm.

Krāšņi saposušās, Rīgas modes dāmas kuplā pulkā piedalījās Rīgas modes nedēļas atklāšanā, lai uzzinātu, kas par aizvadītā gada veikumu saņems stila un modes balvas.

Gods un slava, izdevniecības „Rīgas Viļņi” žurnālam „Pastaiga”, kurš saņēma balvu par oriģinālākā žurnāla vāka izveidi. Gada dizaineres statusu izpelnījās zīmola „Nolo” autore Viktorija Joniene , savukārt tērpu māksliniece, zīmola „M-Couture” dizainere Jūlija Sardikova saņēma statueti par radošāko modes skati.

Pie „Stila un modes balvas” tika arī zīmola „Amoralle” autore Inese Ozola, kurai Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova statueti pasniedza par stilīgāko veikala konceptu. Par gada debiju tika pasludināta zīmola „Deeply Persona” autore dizainere Elīna Vanaga, bet Krievijas modes vēsturniekam Aleksandram Vasiļevam, kurš gan uz pasākumu nebija ieradies, tika piešķirta balva par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders