foto: Vida Press
Riannai patīk iepirkties vīriešu veikalos un sajusties kā "sliktajai meitenei"
2017. gada 19. decembris, 06:50

Riannai patīk iepirkties vīriešu veikalos un sajusties kā "sliktajai meitenei"

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Rianna (29) ir ne tikai mūziķe, dizainere un kosmētikas zīmola izveidotāja, bet arī stila ikona, kas kalpo par dizaineru mūzu un zīmolu reklāmas seju. Viņas seja un vizuālais tēls pats par sevi ir zīmols, un par to ir atbilstoši jārūpējas.

Produkts, bez kura neiztikt

„Ikvienam tēlam fantāzijas sajūtu piešķir meikapa noslēgums – sejas izgaismošanas līdzeklis. To klāju visur – uz plakstiņiem, vaigu kauliem un ķermeņa,” Rianna iesaka savas skaistumkopšanas līnijas Fenty Beauty produktu Killawatt (29 EUR), kas garantējot maigu tekstūru un izteiksmīgu mirdzumu.

foto: Vida Press

Obligātā meikapa nepieciešamība

„Mans mazais, slepenais ierocis ir lūpukrāsa. Tas ir galvenais aksesuārs, kas var mainīt tērpu vai kļūt par pašu tērpu. Lūpukrāsa novērš uzmanību no trūkumiem. Puiši ir stulbi, viņi uzklātās lūpukrāsas dēļ pat nepamanīs, ka patiesībā neesi uzkrāsojusies,” apgalvo Rianna un savā lūpukrāsu topa augšgalā ierindo piesātināti sarkanos krāsu toņus.

foto: Vida Press

Modes upuris

„Dievinu korsetes! Ja no tām būtu iespējams izkļūt dzīvai, valkātu kaut katru dienu,” jūsmo stila ikona.

foto: Vida Press

Stila padoms

„Man ir svārstīgs ķermeņa tips. Vienu dienu ietilpstu superpiegulošā tērpā, jau citā dienā vai nedēļā ir nepieciešamas pārlielas drēbes. Vienmēr piešķiru uzmanību tam, kas dotajā mirklī piestāv un glaimo augumam. Tā modei ir jāpieiet ikvienam!” iesaka modes insaidere.

foto: Vida Press

Skaistumkopšanas glābiņš

„Ja āda ir nogurusi, pelēcīga un bojāta, pilnībā atsakos no alkohola lietošanas un apzinīgi pievēršos ūdens uzņemšanai. Ja ar to nepietiek, sejas mitrinātājam piepilinu tonālo krēmu, uzklāju skropstu tušu un lūpu krāsu. Un, jā, sakārtoju uzacis,” – tāda ir Riannas skaistumkopšanas recepte.

foto: Vida Press

Meikapa triks

„Mana mamma strādāja kosmētikas veikalā, un visu, ko zinu par meikapu, esmu iemācījusies no viņas. Labākais padoms ir ar acu kontūrlīnijas zīmuli pumpas pārvērst par dzimumzīmītēm. Zvēru, tas mani ir izglābis neskaitāmas reizes,” savu triku atklāj mūziķe.

foto: Vida Press

Labas ādas priekšnoteikums

„Mitrināšana. Visur, kur dodos, līdzi ņemu telpu mitrinātājus. Iesaku tos turēt blakus gultai guļamistabā. Pa nakti mitrums iesūksies ādā, un no rīta mostoties tā izskatīsies svaiga un atpūtusies,” vienkārši realizējamo skaistuma paņēmienu iesaka zvaigzne.

Iecienītākais garderobes izstrādājums

„Vairāk par visu dievinu žaketes. Jo lielākas, jo labākas. Žakete piešķir attieksmi, stilu un spēku,” skaidro Rianna, kurai tīkot iepirkties vīriešu apģērbu veikalos un tā sajusties kā „sliktajai meitenei”.

foto: Vida Press

Pašpārliecinātības atslēga

Būt preses virsrakstos neesot viegli. „Dažkārt domāju, ka nākamajā dienā saņemšu nosodījumu. Bet, ja kaut ko vēlos vilkt, vilkšu! Ja ģērbjos pārāk seksīgi, mani saukā par padauzu, ja izsmalcināti – esmu vecmāmiņa. Izpatikt nav iespējams, un velku to, ko pati gribu,” ir paziņojusi Rianna.

Grēcīgie prieki

Kamēr citu mūziķu našķi ir augļi, keils un graudaugi, Riannas raidera prasības ir pārsteidzošas: Cheetos čipsi, Oreos cepumi, Golden Grahams brokastu pārslas, ātri vārāmās nūdeles, sarkanvīns un baltvīns, vodka, gāzētie dzērieni, Frappuccinos un ķiploku olīvas.

„Man patīk būt sagatavotai, nekad nevar zināt, kādā garasstāvoklī būšu. Tā kā negrasos atteikties no sava ēdiena, sporta zālē esmu katru dienu. Našķu dēļ esmu gatava ziedot stundu sporta zālē.”

Tēmas