foto: Vida Press
Slavenas dāmas iepozē ļoti pikantam Adventes kalendāram
Modele Emīlija Ratažkovsk pozē uz galda, kas bagātīgi servēts ar spageti.
2017. gada 10. decembris, 12:00

Slavenas dāmas iepozē ļoti pikantam Adventes kalendāram

Kasjauns.lv

Dziedātāja Rita Ora un modeles Kendala Dženere, Emīlija Ratažkovski un Ešlija Grehema piedalījušās žurnāla „Love” septītā gadskārtējā Adventes kalendāra tapšanā. Tajā neredzēsiet skaistas un svinīgas pirmssvētku laika bildītes, bet gan pikantas ainiņas, kas lielākajai daļai sabiedrības ar Adventi visticamāk neasociējas.

Lai gan māsiņas Kardašjanas nekad nav kautrējušās izrādīt savas formas [atcerēsimies Kimas skandalozās plikbildes žurnāla „Paper” fotosesijā pirms dažiem gadiem!], slavenā klana pārstāve modele Kendala Dženere šoreiz apakšveļā nepozē. Kendala svīst sporta treniņā un vingrinās boksā. 19 gadus vecajai modelei šī jau ir otrā reize, kad viņa pozē žurnāla „Love” interneta kalendāram.

Seksīgākās sievietes pasaulē pozē Adventes kalendāram

Žurnāla „Love” septītais gadskārtējais Adventes kalendārs ievērojami atšķiras no citiem. Tajā pasaulē seksīgākās sievietes pozē jutekliskos video fragmentos. Pērn šim ...

gallery icon

Slavenās skaistules nelielos video fragmentos iemūžinājis režisors Fils Pointers. Kalendārā būs redzama arī lielo izmēru modele Ešlija Grehema. Tērpusies apakšveļā, viņa velk smagi jo smagu nastu uz kādas no lielpilsētas ielām.

Modelei Emīlijai Ratažkovski iedalīts viens no provocējošākajiem tēliem. Sasmērēta ar eļļu modele laiskojas uz galda, kas pilns ar makaroniem.

Arī dziedātāja Rita Ora būs redzama apakšveļā. Atšķirībā no abām iepriekšējām skaistulēm, Ritas video uzņemts foto studijā. „Gribētu ko tādu uzņemt katru gadu,” norāda Rita. „Bija tik jautri, un man patiešām atgādina par svētku laiku.”

Kalendāram pozējušas arī tādas modeles kā Kālija Klosa, Doutsena Kroesa, Heilija Boldvina, Džidži Hadida un Bella Hadida.

„Man ļoti patīk Adventes laiks! Jautrs veids, kā svinēt aizgājušo gadu ar seksīgākajām sievietēm pasaulē,” par video sēriju izteikusies viena no kalendāra modelēm – aktrise Jasmīne Saundersa.

Par žurnāla „Love” kalendāru raksta pat prestižais biznesa izdevums „Forbes”. Tas raksturo video fragmentus kā svētku laikam atbilstošus. Tā kā iepriekšējos gados, šis „online” kalendārs pulcējis necerēti lielu skatītāju skaitu, tiek prognozēts, ka šogad to noskatīsies vairāk nekā pērn radīto kalendāru. 2016. gadā tam bija 84 miljoni skatījumu.