Plastikas ķirurgi: arvien vairāk sieviešu vēlas līdzināties Melānijai vai Ivankai Trampām
42 gadus vecā Klaudija Sjerra pirms vienas no operācijām.
2017. gada 5. oktobris, 13:01

Plastikas ķirurgi: arvien vairāk sieviešu vēlas līdzināties Melānijai vai Ivankai Trampām

Kasjauns.lv

ASV arvien vairāk dāmu vēršas skaistuma klīnikās, lai savus vaibstus padarītu līdzīgākus valsts pirmajai lēdijai, vēsta "New York Daily News".

Divu dēlu vientuļā māmiņa no Teksasas štata veikusi jau deviņas plastikas operācijas, lai izskatītos līzīgāka Melānijai Trampai. Pat neraugoties uz faktu, ka Klaudija Sjerra ir gluži citādāka tipa dāma, viņas alkas ir vizuāli līdzināties Trampai.

42 gadus vecā Klaudija, kura cenšas līdzināties Melānijai Trampai

Divu dēlu vientuļā māmiņa no Teksasas štata veikusi jau deviņas plastikas operācijas, lai izskatītos līzīgāka Melānijai Trampai.

gallery icon

Pirmo operāciju 42 gadus vecā Sjerra veica pērnā gada novembrī - īsu brīdi pēc tam ASV pirmā pāra inaugurācijas ceremonijas. Viņa tikko bija pievarējusi krūšu vēzi un nolēma veikt kardinālas izmaiņas savā tēlā. Pie ārstiem Sjerra vērsās ar vēlmi: izdariet tā, lai es kļūtu maksimāli līdzīga Melānijai Trampai.

Dakteris Frenklins Rouzs no skaistumkopšanas klīnikas Hjūstonā ziņo, ka šāda vēlme amerikānietēm parādās arvien biežāk. "Sjerra vēlējās krūšu operāciju, tauku atsūkšanu jeb liposakciju, dibena pacelšanas operāciju, deguna uzlabošanu, botoksa un filleru injekcijas," kas viss kopumā viņai izmaksājis apmēram 55 000 ASV dolāru.

Nopietnākā operāciju sērija noritēja šī gada jūnijā, kad ķirurgi 10 stundas strādāja ar klientes seju, lai tās vaibstus dabūtu cik vien iespējams pietuvinātus Melānijas sejas pantiem. Tas arī izdevies, taču nav atrsinājis pašas Sjerras pašapziņas problēmas - viņa cieš no zema pašvērtējuma kopš skolas gadiem, kad meiteni izsmēja vienaudži.

Sjerra joprojām nesatiekas ne ar vienu vīrieti, kā arī no viņas novērsušies vairāki draugi. Tas gan netraucē sievietei tiekties pēc sava "standarta" - Melānijas. 

Ķirurgs Rouzs atzinis, ka ļoti daudzas viņa klientes vēlas izskatīties pēc Ivankas Trampas, prezidenta meitas: "Tāpēc es nebiju pārsteigts, ka Sjerra vēlējās līdzināties Melānijai. Man patīk padarīt ļoti skaistas sievietes par "hiperskaistām"," pauž ārsts.