foto: James Gourley/BEI/REX/ Vida Press
Maikla Džeksona meita bargi kritizē valdošos skaistuma standartus
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone vēlas mainīt sabiedrībā iesīkstējušos skaistuma standartus, lai katrs cilvēks varētu sajusties skaists tieši tāds, kāds viņš ir.
2017. gada 7. augusts, 06:21

Maikla Džeksona meita bargi kritizē valdošos skaistuma standartus

Kasjauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone (19) gada sākumā noslēdza 7 ciparu vērtu līgumu ar zīmolu „Calvin Klein”. Taču tagad jauniete intervijā skarbi kritizējusi modes industrijā valdošos nerakstītos skaistuma standartus.

Parisas Džeksones jaunākās fotogrāfijas

Parisas Džeksones jaunākās fotogrāfijas.

gallery icon

Jaunās modeles Parisas Džeksones fotogrāfija rotā žurnāla „i-D” jaunākā numura vāku. Tajā lasāma arī intervija ar pašu Parisu. Jautāta, kā viņa domā mainīt medijos valdošos uzskatus par skaituma etalonu, Džeksone norāda: „Es neesmu simetriska. Es nevalkāju nultā izmēra drēbes. Es ēdu daudz burgeru un nereālos apjomos picu.”

„Es nevaru uzvilkt dizaineru radīto apģērbu paraugus, kas domāti modelēm. Uz mana auguma ir rētas un strijas. Man ir akne un celulīts. Es esmu dzīvs cilvēks.”

Parisa Džeksone Losandželosā

Baumo, ka Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni vienojot romantiskas attiecības ar menedžeri Tomu Hamiltonu.

gallery icon

Parisa Džeksone cer mainīt iesīkstējušos skaistuma standartus ar pašas aktīvu darbošanos. Lielākoties ar „Instagram” ierakstiem, kas vairo pozitīvu domāšanu.

„Pozitīva domāšana prasa lielu pacietību un iekšējo spēku,” norāda Parisa. „Man šķiet, ka lielākā daļa manu ierakstu to arī atspoguļo. Man patīk dot saviem sekotājiem nelielu ieskatu par to, cik tālu esmu tikusi savā atlabšanas ceļā. Ceru viņus pamācoši iedvesmot.”

Parisa Džeksone dodas pastaigā savādā tērpā

gallery icon

Lai gan 30 gadu vecumā Parisa un viņas abi brāļi – Prinss (20) un Blanekets (15) – mantos tēva 1.7 miljardu dolāru lielo kapitālu, Parisa atzinusi, ka viņa vēlas būt slavena ne jau naudas dēļ, bet gan lai būtu ietekmīga persona, kuras vārdos un darbos ieklausās.

„Galvenokārt vēlos izmainīt šo modes un skaistuma industrijā pastāvošo viedokli, lai cilvēki visā pasaulē varētu justies skaisti tieši tādi, kādi tie ir,” izteikusies Parisa Džeksone.

Parisa Džeksone „Instagram” fotogrāfijās

Parisa Džeksone „Instagram” fotogrāfijās

gallery icon