Iznācis modes un stila žurnāla „Pastaiga” marta numurs!
2012. gada 17. februāris, 07:46

Iznācis modes un stila žurnāla „Pastaiga” marta numurs!

Jauns.lv

Tajā – „Pastaigas” ikgadējais gada labāko kosmētikas jaunumu tops; intervijas ar aktrisi Aiju Tēraudu, sevi par pilsētu terapeitu dēvējošo Filu Vudu un izcilo radošo tandēmu Sarmīti Māliņu un Kristapu Kalnu u.c.

Tajā analizējam, kādi bija aizvadītā gada izcilākie notikumi un parādības dizainā un arhitektūrā; ielūkojamies tuvojošās pavasara/ vasaras sezonas aktuālākajās modes tendencēs u.c.

Ekskluzīvi! „Pastaigas” ikgadējais gada labāko kosmētikas jaunumu tops!

Jau sesto gadu pēc kārtas piedāvājam savus favorītus kosmētikas un parfimērijas jomā – efektīvākos, skaistākos, kvalitatīvākos, interesantākos, aromātiskākos, baudīgākos un lietošanā ērtākos produktus deviņās dažādās nominācijās.

Jā, un vēl esam sarūpējuši īpaši ekskluzīvu dāvanu – iespēju iegūt visu topā iekļuvušo produktu komplektu! Kā pie šādas dāvanas tikt, lasiet topa pēdējā lappusē.

Holivuda ir viņas Himalaji. Ņujorka – viņas draudzene. Latvijā savulaik iecienītā modele

Aija Tērauda

mērķtiecīgi veido aktrises karjeru Amerikā, uzsmaida visam aizgājušajam, arī izjukušām attiecībām un laulībām, jo to vairs nav. Optimistu cilvēki pērk vairāk – viņa ir pārliecināta.

Modes dizainere Marija Katrantzu

kļuva par pamanītāko jauno dizaineri modes aprindās pērn, saceļot īstu vētru pasaulē, kur jau labu brīdi valdīja pārliecība, ka viss ir bijis un nekas pārsteidzošs nav iespējams. Par to viņai tika arī vairākas nopietnas balvas, tostarp Britu Modes balva uzlecošās zvaigznes kategorijā.

Pilsētas var salīdzināt ar bērniem, kurus paši radām, – augot viņi pamazām kļūst patstāvīgi un vairs nepakļaujas mūsu kontrolei. Sevi par pilsētu terapeitu dēvējošais

Fils Vuds

pret pilsētām izturas kā pret dzīvām būtnēm, nevis mehānismiem. Pastaiga ar Filu tikās Rīgā, kur viņš viesojās, Britu padomes aicināts.

Pastaiga.lv / Foto: Bulls Press, Shutterstock