"Šajā mājā es esmu mamma" – žurnāls "OK" ciemojas pie Solvitas Āboltiņas ģimenes

"Šajā mājā es esmu mamma" - žurnāls "OK" ciemojas pie Solvitas Āboltiņas ģimenes

Jauns.lv

Iznācis žurnāla OK! svētku numurs! Intervija ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu un fotosesija mājās ar ģimeni, saruna ar operdziedātāju Kristīni Zadovsku un laika ziņu „veci” Tomu Brici – viņš ir vienīgais Latvijā, kuram pieder pašam sava meteostacija.

"Šajā mājā es esmu mamma" – žurnāls "OK" ciemojas ...

Mūziķis Reinis Sējāns, māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa un operdziedātāja Elīna Šimkus stāsta par savām gada skaistākajām dienām. Smelies idejas labām dāvanām, kuras atradušas sabiedrībā pazīstamas personības, un uzzini, kā apēdamus sveicienus pagatavot pašai.

Pošamies svētkiem – ātras iedarbības liftinga līdzekļi, efektīvs grims un frizūra pašas spēkiem dažu minūšu laikā. Stila idejas OK! redakcijas gaumē – ko vilkt mugurā, ja no darba pa taisno jāskrien uz svinībām. (Vai otrādi.)

Kā arī – intervija ar aktieri Metjū Makonahiju, kas šokēja pasauli, lomas dēļ pamatīgi notievējot, aktuāli skaistumkopšanas produkti un tendences, modes pērles atklāj stila dizainere Iveta Vecmane, saprātīga pārēšanās laika ēdienkarte un – horoskops visam 2014. gadam.

Kasjauns.lv/ Publicitātes foto