Krišjāņa Rēdliha ģimenē Ziemassvētkos piedzimusi trešā atvasīte. Apsveicam!
Hokejists Krišjānis Rēdlihs un viņa sieva rakstniece Iveta Rēdliha pauž prieku par to, ar cik lielu mīlestību mazo māsiņu Tinci ģimenē uzņēmuši viņu vecākie bērni Lauma un Mārcis.
Bērni
2013. gada 30. decembris, 18:26

Krišjāņa Rēdliha ģimenē Ziemassvētkos piedzimusi trešā atvasīte. Apsveicam!

Jauns.lv

Tikai trīs dienas pirms dēla Mārča piektās dzimšanas dienas Rīgas „Dinamo” hokejista Krišjāņa Rēdliha un viņa sievas rakstnieces Ivetas Rēdlihas ģimene pasaulē sagaidījusi trešo bērniņu.

Krišjāņa un Ivetas vecākajai meitai Laumai ir septiņi gadi, un ar brālīti Mārci abi ļoti priecājas par mazās māsiņas ienākšanu ģimenē. Rēdlihu jaunākajai atvasei, kura piedzima 25. decembrī – Pirmajos Ziemassvētkos - dots vārds Tince. Šis vārds hokejista ģimenei iepaticies jau sen, un, kad pirmoreiz retais un skanīgais vārds izdzirdēts, abi izlēmuši – ja liktenis viņiem nākotnē lems meitiņu, viņa tiks nosaukta par Tinci.

Tince Rēdliha piedzimusi Rīgas Dzemdību namā un bijusi 4010 gramu smaga. Dzemdībās piedalījās arī Krišjānis.

„Meitiņa mums ar vīru, protams, ir pati skaistākā Ziemassvētku dāvana!” prieku neslēpj laimīgā māmiņa Iveta Rēdliha, kura tikai pāris mēnešus pirms dzemdībām laida klajā savu pirmo detektīvromānu „Soļi”, kas jau guvis ievērojamu lasītāju atsaucību.

Jaundzimusī jau pārvesta mājās, un gadumiju Rēdlihu ģimene šoreiz sagaidīs par vēl vienu mīļu lolojumu bagātāki.


Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva