Jaunajā žurnālā "OK!" – Skudriņu ģimenes nepieradinātās attiecības
2014. gada 21. februāris, 15:19

Jaunajā žurnālā "OK!" – Skudriņu ģimenes nepieradinātās attiecības

Jauns.lv

Gundega un Gundars Skudriņi. Viņi ļauj viens otram būt tādiem, kādi ir – neapcērpot spārnus, bet mudinot tos plest arvien vērienīgāk. Patiesa un iedvesmojoša intervija par attiecībām, veiksmi uzņēmējdarbībā un spēju saglabāt realitātes izjūtu.

Mākslinieks Roberts Koļcovs – domājošs, spurains, nobiedējis lāci... Saruna, pie kuras domās jāatgriežas atkal un atkal.

Jautājumi trīs īpašām sievietēm. Kurām? Atklāj fotogrāfs Jānis Deinats, modes mākslinieks Dāvids un Radio Skonto programmu vadītājs Valdis Melderis.

Rubrikā Leģenda sešdesmito gadu modes ikona Tvigija. Viņas karjera ilga tikai četrus gadus, taču atstāja neizdzēšamas pēdas modes vēsturē. Saldajā ēdienā neticami atklāta intervija ar mūžīgo vecpuisi Džordžu Klūniju. Aktieris dzīvo, kā pats vēlas, un neslēpj, ka privātajā dzīvē ir ļoti laimīgs.

Kā arī – aktuālās pavasara/vasaras modes tendences un skaistākie svārki, ievērojamākie tērpi Oskaru vēsturē, patiesība par slaidinošajiem krēmiem, diēta, kas palīdz zaudēt liekos kilogramus un vienlaikus uzlabo ādas izskatu, Madara Biedriņa par pārtikas nozares biedējošajām sekām Amerikā un ceļojums uz kultūras, mākslas un arhitektūras pērli Florenci.

Kasjauns.lv/ Publicitātes foto