Smalkajai "Met Gala" ballei slavenības izvēlas Stellas Makartnijas vakartērpus. FOTO
Rīza Viterspūna, Kara Delaviņja, Rianna, Stella Makartnija un Keita Bosvorta.
2014. gada 6. maijs, 15:48

Smalkajai "Met Gala" ballei slavenības izvēlas Stellas Makartnijas vakartērpus. FOTO

Jauns.lv

Krāšņā „Met Gala” kostīmu balle jau atkal pulcējusi vienkopus neskaitāmas slavenības un priecējusi klātesošos un viesus ar smalkajām dāmu „štātēm”.

Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā ik gadus rīkoto „Met Gala” kostīmu balli nereti dēvē par glamūrīgāko tērpu parādi modes kalendārā. Pērn vērienīgais pasākums godināja panku modi, savukārt šogad bija veltīts „old-school” elegancei. Šogad vairāk kā citus gadus, slavenās sievietes kostīmu ballei bija izraudzījušās britu dizaineres Stellas Makartnijas tērpus. Viņas darinājumos bija ģērbušās tādas dāmas kā dziedātāja Rianna, modele Kara Delaviņja un aktrises Rīza Viterspūna un Keita Bosvorta.

Virkne slavenību bija izraudzījušās tērpus arī šā gada aktuālajā krāsā – zilajā. Viņu vidū bija sabiedrības dāma Kima Kardašjana, aktrises māsas Olsenas, Mariona Kotiljāra un Dakota Džonsone.

Dizaineri Viktoriju Bekhemu un bijušo futbolistu Deividu Bekhemu daudzi atzinuši par saskanīgāko pāri šajā vakarā. Viktorija bija tērpusies sava zīmola darinātā baltā kleitā, bet Deivids izvēlējies baltu kreklu un baltu žaketi, kā arī melnas bikses un melnu tauriņu un koptēlu papildinājis ar melnbaltu lakatiņu žaketes krūšu kabatā.

Līdzīgi kā Bekhems bija tērpies arī reperis Jay-Z, kura sieva dziedātāja Bijonsē, atšķirībā no Bekhema kundzes, bija ģērbusies visa melnā.

Smalko pasākumu vadīja „modes Bībeles” – žurnāla „Vogue” – redaktore Anna Vintūra. Šogad biļete uz pasākumu nemaksāja vairs 10 000 dolāru, cena sasniedza jau 25 000 dolāru atzīmi!

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press