Mērcīti kartupeļiem pārlejam un samaisām uzmanīgi – lai saglabātu ēdiena struktūru. Labu ēstgribu!
Kartupeļu salāti ar baltvīna etiķi un kazas sieru - recepte
Par kazas siera veselīgumu un lieliskajām garšas īpašībām šoreiz nestāstīsim. Taču piedāvāsim jums lielisku kartupeļu salātu recepti, kurā svarīga loma ir tieši kazas sieram. Jums garšos!
Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.
Porcijas: 4-6
Sastāvdaļas
1 kg kartupeli
150g kazas siers
1 sīpols
1 selerijas kāts
2 ēd.k. baltvīna etiķis
1 ēd.k. angļu sinepes
3 ēd.k. krējums
pētersīļi
zaļie loki
sāls, pipari
Pagatavošana
Kartupeļus notīrīt un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet, kartupeļus atdzesēt, sagriezt palielos kubiņos. Pievienot smalki sakapātus pētersīļus un zaļos lokus.
Nelielā bļodā sajaukt sinepes, etiķi un krējumu. Mērci pārliet kartupeļiem un uzmanīgi samaisīt.
Kazas sieru sadrupināt mazos gabalos un iemaisīt salātos. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto