Agnese Drunka: "Mīlestība mainās, un būtu traki viņu ielikt rāmītī"
2015. gada 9. janvāris, 07:10

Agnese Drunka: "Mīlestība mainās, un būtu traki viņu ielikt rāmītī"

Jauns.lv

“Vārds dīva noteikti nav man domāts! Redz, televīzijas specifika nosaka, ka tev tādai jābūt. Tā ir cieņa pret skatītāju,” intervijā žurnāla OK! janvāra/februāra numurā saka televīzijas raidījuma Bez tabu vadītāja un piebilst: “Vide, kurā atrodos, cilvēki, ar kuriem sazinos, viņiem šo glanci nevajag.”

Lasi sarunu ar uzņēmēju un režisoru Viktoru Runtuli un atklātu interviju ar modes mākslinieci Keitu. Viņa stāsta, kā traģiski likteņa pavērsieni pilnībā mainījuši viņas personību, vienlaikus radot jautājumus, kas nedod mieru joprojām.

Skaidrojam,vai pēc pašportreta ir iespējams noteikt cilvēka raksturu, nodarbošanos, intereses un dzīves uztveri. Reiņa Sējāna, Līgas Zeļģes, Raimonda Zommera un Gundegas Dūdumas zīmējumus, nezinot autorus, komentē psiholoģe un mākslas terapijas speciāliste Rita Zālīte. Trīs brīnišķīgas sievietes – Dita Krenberga, Kristīne Līpiņa un Ieva Aleksandrova-Eklone – fotografējas, neslēpjot savu vecumu, un stāsta, kāds ir viņu labā izskata noslēpums.

Stila likumi, kā valkāt adītus izstrādājumus, organisma attīrīšanas metodes, kurām priekšroku dod slavenības, labākie jaunie anti-age kosmētikas produkti, trīs tradicionālā Indijas ēdiena receptes siltākai ziemai un aktrises un rotu dizaineres Agneses Zeltiņas piedzīvojumi Apvienotajos Arābu Emirātos.

Kasjauns.lv / Publicitātes foto