3dienas
1stundas
39minūtes
04sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūsdienu skaistuma untumi, friziermāksla, kāzu stils un kosmetoloģijas aktualitātes - notiks izstāde "Baltic Beauty 2024"
foto: Publicitātes foto
Skaistums

Mūsdienu skaistuma untumi, friziermāksla, kāzu stils un kosmetoloģijas aktualitātes - notiks izstāde "Baltic Beauty 2024"

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Jauni produkti, spraigi konkursi, izcilu frizieru performances, kosmētisko procedūru demonstrējumi un skaistumkopšanas aktualitātes ekspozīcijā, konferencēs un semināros – to visu 1.–3. novembrī Ķīpsalā piedāvās izstāde “Baltic Beauty 2024”!

Mūsdienu skaistuma untumi, friziermāksla, kāzu sti...

Nāc un izbaudi skaistuma svētkus!

“Šogad lepojamies ar plašu aparatūras un profesionālās kosmētikas zonu, kas liecina – skaistumkopšanas nozare Latvijā stabili attīstās. Tāpat arī būtiski ir papildināta profesionālo pasākumu programma – pēc ilgāka laika izstādē atkal notiks permanentā meikapa konkurss un pirmoreiz norisināsies konference frizieriem koloristiem un konference bārdziņiem” norāda izstādes “Baltic Beauty” projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

Plaša ekspozīcija

Jaunākos un inovatīvākos plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus izstādes “Baltic Beauty” hallēs “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” prezentēs vairāk nekā 320 uzņēmumu no 16 pasaules valstīm. Dalībnieku vidū ir gan tādi zināmi Latvijas zīmoli kā “GMT”, “Labrains”, “Silvanols”, “Kermen”, gan populāru personību radīti zīmoli “Spike”, “One: Zero”, gan arī ārvalstīs iecienīta kosmētika, kas beidzot nonākusi mūsu tirgū. “Baltic Beauty 2024” ekspozīciju bagātinās arī atsevišķa rotaslietu un aksesuāru sadaļa “Rotaslietu pasaule”. Izstādē ko noderīgu sev atradīs ikviens – gan nozares profesionāļi, kas vēlas būt lietas kursā par visu jauno, gan interesenti, kas varēs izmēģināt jaunākos produktus un pakalpojumus, izdevīgi iepirkties un saņemt speciālistu konsultācijas.

foto: Publicitātes foto

Starptautiskas konferences

Šogad “Baltic Beauty” notiks sešas vērtīgas skaistumkopšanas konferences, kurās starptautiski atzīti eksperti un praktizējoši meistari dalīsies ar pieredzi un iepazīstinās ar aktuālākajām nozares tendencēm.  1. novembrī uz konferenci “Jaunākās tehnoloģijas mūsdienu estētiskajā kosmetoloģijā, lietojums skaistumkopšanā” aicina Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija. Vēl izstādes pirmajā dienā notiks konference “Baltic Lash & Brow Conference”, ko rīko “Tuča”.  

Savukārt 2. novembrī Latvijas Ārstu biedrība rīko konferenci “Skaistums jebkurā vecumā – ko darīt, lai to saglabātu”, kurā skatīs alkohola un uztura ietekmi uz ādu, miega nozīmi skaistuma un labsajūtas saglabāšanā, C-vitamīna nozīmi dažādos vielmaiņu procesos, kā arī runās par mikrobiomu un novecošanos.

Pirmo reizi izstādē notiks arī divas konferences frizieriem. 2. novembrī konferencē “Baltic Barber conference. Inside Barbershop” aplūkos tādas tēmas kā Barbershop papildu pakalpojumi, mārketings, kvalifikācijas paaugstināšana kā bārddziņu veiksmes atslēga, vēstnieka loma mūsdienu biznesā un vēl un vēl.  Pieredzē dalīsies izcilie frizieri Artjoms Komornijs (Ukraina), Sergejs Mandzjuks (Lietuva), Dāvids Trukšāns (Latvija), Pēters Štolcs (Vācija) u. c., bet pasākumu vadīs lieliskais frizieris no Liepājas – Raitis Reteris. Ja esi vīriešu frizieris, tad tev šeit ir jābūt! Un vēl 2. novembrī gaidāma ļoti radoša un izzinoša Koloristikas konference frizieriem, kurā diskutēs gan par finansēm, gan par biznesu, gan par izciliem rezultātiem, gan arī par dažādiem meistarstiķiem. Konferenci vadīs “Style academy Create in Riga” radošā direktore Natālija Rivoņenko.

Visbeidzot, kā ķirsītis uz tortes daudzveidīgajā konferenču piedāvājumā 2. novembrī būs imidža skolas-studijas “Unastyle” starptautiskā konference ar paraugdemonstrējumiem “Wedding style”. Meistari no Latvijas un  ārvalstīm dalīsies savā pieredzē līgavas frizūras un grima veidošanā. Piemēram, pazīstamā Latvijas stiliste Una Bernatoviča stāstīs un uz modeles demonstrēs līgavas 60+ tēlu, bet Feliks Šteins no Izraēlas atklās noslēpumus, kā jāizskatās kreatīvai līgavai.

foto: Publicitātes foto

Starptautiskais friziermākslas festivāls

“International Hairstyling Festival” savā trīsdesmitajā jubilejas gadā ir sarūpējis bagātīgu programmu, kas līdztekus konferencēm piedāvās izcilu Latvijas un ārvalstu frizieru meistarklases un seminārus. Piemēram, 1. novembrī efektīvas matu taisnošanas un rekonstrukcijas noslēpumus atklās pazīstamās Lietuvas frizieres Žanna Muravjova un Viktorija Kuhta Malina, notiks sešas sieviešu frizieru meistarklases, tostarp Tamāras Kaņukas, Kristapa Lāča un Daigas Porietes. Savukārt 2. novembrī pievienoties frizūru kolekcijas “Zīda pieskāriens” tapšanas procesam aicina pazīstamā friziere Inese Alšāne (Latvija), blondo toņu skaistuma maģiju ar viegli saprotamām un lietojamām matu krāsošanas un balināšanas tehnikām 3. novembrī atklās izcilā Danija Bretmane (Dania Bredtmann) no Vācijas un Marina Lāce (Latvija), bet lieliskais “Wahl” pasniedzējs un eksperts Stani Avezovs  no Vācijas demonstrēs karstākos matu griezumus skatītāju acu priekšā!

foto: Publicitātes foto

Aizraujoši konkursi

“Baltic Beauty 2024” notiks aptuveni 40 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kuros savu meistarību, izveicību un oriģinalitāti demonstrēs gan jaunie talanti, gan jau pieredzējuši meistari. Šī gada jaunums – permanentā meikapa konkurss “Baltic PMU championship”. Konkurss norisināsies 1. novembrī un Ķīpsalā atkal būs pēc 10 gadu pārtraukuma! Savukārt sacensības skropstu un uzacu meistariem “Baltic Lash & Brow Championship” norisināsies 2. novembrī. Pēc pērnā gada spožās manikīra konkursu atgriešanās Ķīpsalā arī šogad notiks konkurss “Latvian Global Nail Cup 2024”. Vairāk nekā 200 manikīra meistaru 1. un 2. novembrī savu profesionalitāti demonstrēs “Manicure with Red-Gelpolish”, “Manicure with design”, “Salon modeling” (pink and white), “Gradient” un “Aerography” kategorijās.

Savukārt frizieri konkursos sacentīsies vairāk nekā 20 dažādās kategorijās un demonstrēs oriģinālu modes redzējumu, radot modernu koptēlu, neparastus matu griezumus un frizūras, izsmalcinātus matu sakārtojumus līgavām, kā arī fantāzijas frizūras. Notiks arī konkurss “Atvērtais frizieru skolu kauss”, kurā pēdējos gados arvien vairāk piedalās frizieru skolu audzēkņi no Lietuvas un Igaunijas. Frizieri vēl aicināti pieteikt dalību konkursos dažādās kategorijās!

Jau trešo reizi 3. novembrī “Baltic Beauty” norisināsies “Baltic Best Barber” čempionāts, kurā par labākā titulu trīs kategorijās – “BUZZ CUT”, “SIDEPART” un “CROP” – cīnīsies labākie vīriešu frizieri no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm.  Un vēl svētdien visas dienas garumā norisināsies trīs aizraujoši un acīm ļoti baudāmi konkursi – “Creative makeup”,  “Full Fashion Look” un “Sarkanais paklājs” –, kuros savu talantu rampu gaismā demonstrēs vizāžisti, stilisti un frizieri no Latvijas un ārvalstīm.

Vērtīga diskusija

2. novembrī plkst. 12.00 uz “Baltic Beauty” Atvērtās skatuves notiks atklāta un izzinoša diskusija “No mūsdienu skaistuma untumiem līdz veselības problēmām nākotnē”, kurā piedalīsies un uz interesentu jautājumiem atbildēs ārstes kosmetoloģes, kosmētiķes  Dr. Irēna Kermen un Dr. Inga Groskopa, skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā, sejas masāžu programmu autore Ieva Neļķe, sertificēta fitnesa trenere, Rīgas Stradiņa universitātes un “SPA SCHOOL” pasniedzēja Kristiana Jansone, sertificēta uztura speciāliste, “Turība” studiju programmas “Uzturs” direktore Guna Bīlande, kā arī uzņēmēja un influencere Kristīna Andža (“One:Zero”). Sarunu organizē Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija. Aicināts ikviens!

Vairāk par “Baltic Beauty 2024”: www.bt1.lv/bb

Izstādes darba laiks: 1.–2. novembrī 11.00–20.00, 3. novembrī 11.00–17.00