Palikušās pēdējās biļetes uz “Forumu LĪDERE 2025”
Dzīvesstils

Palikušās pēdējās biļetes uz “Forumu LĪDERE 2025”

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Laiks tik tiešām skrien vēja spārniem, jo nemanot ir klāt zeltainu lapu virpuļus nesošais oktobris, bet tā vien gribas pakavēties saulainajā vasarā, kad līdz ar dabu uzziedam arī pašas. Iedvesmu tam pavisam noteikti deva viens no pavasara sievišķīgākajiem notikumiem - izaugsmes un iedvesmas pasākums “Forums LĪDERE”, kas norisinājās pašā ziedonī, 17. maijā. Forums šogad pulcēja vairāk nekā 3000 dāmu klātienē, kas pierāda, ka gadu gaitā tas ir kļuvis par ļoti gaidītu notikumu. Par to liecina arī fakts, ka biļetes uz “Forumu LĪDERE 2025” gandrīz izpārdotas.

Palikušās pēdējās biļetes uz “Forumu LĪDERE 2025”...

Forumu LĪDERE” var droši dēvēt par tradicionālu sieviešu pasākumu, kas norisinājies nu jau septiņus gadus pēc kārtas - lielāko daļu no tiem plašajās Ķīpsalas izstāžu halles telpās. Uz pasākuma dienu tās sapostas līdz nepazīšanai, radot sievišķības pilnu oāzi, kur uzburti lielākie sieviešu svētki Latvijā. Tos šogad vienkopus svinēja vairāk nekā 3000 dāmu, taču vēl vairāk kā 150 000 interesenti forumu vēroja attālināti bezmaksas tiešraidē. 

“Foruma LĪDERE 2024” galvenais notikums bija 17 pieredzējušu un sirds gudru dažādu jomu speciālistu uzstāšanās. Ar vērtīgām atziņām dalījās tādas sabiedrībā zināmas personības kā Baiba Braže, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Juris Žagars, Kristīne Garklāva, Laima Vaikule u.c. Kā ierasts pasākuma programma sadalīta trīs sesijās: profesionālā izaugsme; attiecības, ģimene, mijiedarbība un personiskā attīstība.

Šobrīd “Foruma LĪDERE” komanda aktīvi strādā pie nākamā gada pasākuma, kas norisināsies 16. maijā Ķīpsalas izstāžu hallē. Paredzēts, ka to klātienē vēros foruma pastāvēšanas laikā lielākais apmeklētāju skaits - 3500 aktīvās un uz izaugsmi vērstās dāmas, padarot to par līdz šim vērienīgāko “Forumu LĪDERE”. Zināms, ka tajā uzstāsies lektori, kā: Sandra Kalniete, Nora Ikstena, Māra Upmane Holšteine, Žanna Dubska, Andrejs Mediņš, Arturs Šulcs u.c. Pašreiz uz pasākumu palikušas burtiski pēdējās biļetes, jo rezervēts jau 95% vietu. Tieši tāpēc foruma rīkotāji aicina neatlikt biļetes iegādi uz vēlāku laiku, lai jau nākamgad varētu baudīt kopā “Forumu LĪDERE”. 

“Foruma LĪDERE” dibinātāja Solvita Kabakova par forumu saka tā: “Paņem no tā tieši to, kas Tavu dienu padarīs gaišāku. Paņem tieši to, kas Tev palīdzēs novērtēt un priecāties par to, kas Tev ir, pamainīt to, kas ir maināms, vai spert pirmo, trešo, varbūt pēdējo soli, lai sasniegtu to, ko ļoti, ļoti vēlas Tava sirds”.