33 gadu vecumā mirusi brazīliešu influencere; viņas dzīvība izdzisa pēc populāras skaistuma operācijas
foto: Instagram
Dzīvesstils

33 gadu vecumā mirusi brazīliešu influencere; viņas dzīvība izdzisa pēc populāras skaistuma operācijas

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Dzīvesstila influencere Aline Ferreira, kura sociālajā tīklā Instagram bija piesaistījusi 57 000 sekotāju, mirusi pēc sēžamvietas palielināšanas operācijas. 33 gadus vecā brazīliete sociālajos tīklos veidoja saturu par modi, ceļojumiem un ikdienas dzīvi.

33 gadu vecumā mirusi brazīliešu influencere; viņa...

Par Alines Ferreiras nāvi un tās iemesliem vēstī izdevums “Correo Brazilenze”. Kā ziņots, Aline nolēma palielināt sēžamvietu Ame-se klīnikā Gojanijā. Pēc sievietes dzīvesbiedra teiktā, viņa uzreiz pēc operācijas atgriezās mājās un jutās labi. Tomēr nākamajā dienā Alines veselība sāka pasliktināties: viņai sākās drudzis un slikta pašsajūta.

Ferreiras vīrs nekavējoties devās uz klīniku pie iestādes īpašnieces Graziellas da Silvas, pati arī bija veikusi procedūru. Tur viņam tika paskaidrots, ka tā ir normāla organisma reakcija un ka Alinei jālieto pretdrudža zāles. Tomēr tas nepalīdzēja. Alinei parādījās sāpes vēderā, viņa zaudēja samaņu. Divu bērnu māmiņa tika nogādāta slimnīcā Asa Norte, bet pēc dažām dienām tika pārvesta uz privātu medicīnas iestādi Asa Sul apgabalā.

Ferreiras ģimene uzskata, ka Graziella da Silva katrā sēžamvietā pusē injicējusi 30 ml polimetilmetakrilāta. Tomēr ārste to noliedz, apgalvojot, ka viņa izmantojusi biostimulatoru, un izteica pieņēmumu, ka infekciju varētu būt izraisījusi Alines mājā esošā sega.

Saskaņā ar “Correo Brazilenze” informāciju, da Silva ir arestēta. Kamēr notiek izmeklēšana, klīnika, kurai nebija medicīniskas licences šādu procedūru veikšanai, ir slēgta.