Rudens noskaņā ļaudis dodas baudīt Džuzepes Verdi operas "Dons Karloss" pirmizrādi LNOB

Ļaudis dodas baudīt Džuzepes Verdi operas "Dons Karloss" pirmizrādi LNOB

gallery icon
Attiecības
2023. gada 18. oktobris, 06:53

Vai dziedātājai Inetai Rudzītei jaunas attiecības?

Žurnāls "Kas Jauns"

Uz Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas pirmā jauniestudējumu - Džuzepes Verdi emocionāli piesātinātās operas "Dons Karloss" - pirmizrādi dziedātāja Ineta Rudzīte ieradās ar kādu staltu kungu, kas nebūt nav viņas ilggadējais dzīvesbiedrs un abu meitu tētis.

Jau pirms dažiem gadiem televīzijas sarunu šovā "Starp mums runājot" Ineta Rudzīte bija atklājusi, ka laulībā ar vīru Māri piedzīvotas vairākas attiecību krīzes. Pāris pat esot padzīvojis kādu laiku šķirti, taču viss tika veiksmīgi pārvarēts un ģimeni izdevās saglabāt. Tāpat viņa stāstīja, ka attiecību uzturēšana prasa lielu darbu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2022. gada 8. aprīlī dziedātājas Inetas Rudzītes un komponista Gunāra Freidenfelda albuma Atmiņas, vai kas tu esi mīlestība prezentācijas koncertā. No kreisās: dziedātājas vīrs Māris, vecākā meita Margarita Anna Rudzīte, Gunārs Freidenfelds, Ineta Rudzīte un jaunākā meita Elza Marija Rudzīte.

Taču nu uz "Dona Karlosa" pirmizrādi Operā Ineta Rudzīte ieradās, turoties pie elkoņa kādam staltam kungam, kas nebūt nav viņas vīrs, novērojis žurnāls "Kas Jauns".

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziedātāja Ineta Rudzīte ar advokātu Andri Eģīti, apmeklējot operas "Dons Karloss" pirmizrādi.

Skaisti saposusies un ar starojošu smaidu Ineta gāja līdzās savam pavadonim – advokātam Andrim Eģītim. Kad "Kas Jauns" sazinājās ar Inetu un vaicāja, kas tad ir šis staltais kungs, ar kuru viņa izgājusi sabiedrībā, dziedātāja īsi un lakoniski noteica, ka Andris ir draugs, ar kuru viņa dalot mīlestību pret operu. “Esmu joprojām kopā ar vīru, bet ar Andri esam ģimenes draugi,” piebilda dziedātāja.

Ineta Rudzīte: uz skatuves un ikdienā

gallery icon

Tāpat arī Rudzīte turpina šoruden aktīvi muzicēt, valsts svētku mēnesī viņa ar skatuves kolēģiem apceļos dažādas Latvijas vietas, kurās sniegs koncertu "Manas mājas ir Latvija".

Inetas Rudzītes un Gunāra Freidenfelda albuma "Atmiņas, vai kas tu esi mīlestība?" prezentācija

Piektdien, 8. aprīlī notika dziedātājas Inetas Rudzītes un komponista Gunāra Freidenfelda albuma "Atmiņas, vai kas tu esi mīlestība?" prezentācijas koncerts.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!