foto: BACKGRID/ Vida Press
Skārleta Johansone saglabā slaidu augumu pateicoties tam, ar ko nodarbojas jau astoņus gadus
Skārleta Johansone.
Dzīvesstils
2023. gada 16. oktobris, 06:44

Skārleta Johansone saglabā slaidu augumu pateicoties tam, ar ko nodarbojas jau astoņus gadus

Jauns.lv

38 gadus vecā aktrise Skārleta Johansone kļuva par lielā ekrāna zvaigzni savas izcilās aktierspēles dēļ. Pateicoties labai sportiskajai formai, viņa atveidoja Melnās atraitnes tēlu “Marvel” komiksu kino pasaulē un kibersievieti Miru ekranizējumā “Rēgs bruņās” (“Ghost in the Shell”).

Lai uzturētu labu figūru un viņai derētu viena un tā paša izmēra drēbes, Holivudas dīva Skārleta Johansone trenējas četras dienas nedēļā. Turklāt viņa apgalvo, ka apņemšanās regulāri sportot ir lielā mērā saistīta ar viņas garīgo un fizisko veselību.

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon

“Man laba pašsajūta ir liela manas garīgās labsajūtas daļa. Cenšos sportot četras dienas nedēļā, ja varu. Beidzamos astoņus gadus nodarbojos ar pilatēm, un uzskatu, ka tās ir brīnišķīgas. Agrāk es lielākoties tikai cilāju svarus, bet kādā brīdī mana atlabšana vairs nebija tāda kā agrāk,” intervijā iedevumam “Stylist” paskaidroja Skārleta.

foto: Image Press Agency / SplashNews.com/ Vida Press
Skārleta Johansone 2023. gada jūnijā.

Zvaigzne agrāk cīnījusies arī ar problemātisko ādu. Johansonei agrā jaunībā bijušas pinnes. Viņai joprojām ir sāpīgas atmiņas, kas saistās ar šo periodu. Tās spilgti atausušas atmiņā, kad Skārleta aplūkojusi agrākās fotogrāfijas. “Es vienmēr esmu cīnījusies ar pinnēm. Brālis man tikko parādīja fotogrāfijas no ģimenes pasākuma, kad man bija kādi 19 vai 20 gadi, un manas ādas kvalitāte ir pavisam cita. Kad ieraudzīju šos attēlus, es burtiski atgriezos pagātnē. Atcerējos visas šīs sāpīgās atmiņas,” atklājusi Skārleta.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Skārleta Johansone 1999. gada jūnijā, kad bija 14 gadus veca.

Fotogrāfijās aktrise redzama ar pūtītēm uz pieres. Tolaik viņa visiem spēkiem centusies tikt galā ar šo problēmu. “Tas bija tad, kad biju jaunāka. Toreiz teica, ka tava āda ir netīra, un no pūtītēm var atbrīvoties, to mazgājot. Viss bija tik negatīvi – un tajā pašā laikā arī nepareizi,” norādīja Johansone.

foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Skārleta Johansone 2023. gada maijā.

Aktrise intervijā atzinusi arī to, ka tolaik lietojusi kopšanas līdzekļus, kas patiesībā viņai nebija piemēroti. Viņai palīdzējusi mitrināšana un saudzīgāka kopšana, vēsta izdevums “Daily Mail”. Skārleta arīdzan paudusi sajūsmu par Pamelas Andersones rādīto piemēru, izejot sabiedrībā bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Pamela Andersone bez kosmētikas Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada septembrī

gallery icon

Skārleta Johansone ar trešo vīru Kolinu Džostu

gallery icon