foto: Shutterstock
Asu izjūtu šonedēļ netrūks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 9.10. līdz 15.10.
Cita pasaule
2023. gada 9. oktobris, 10:40

Asu izjūtu šonedēļ netrūks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 9.10. līdz 15.10.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 9. līdz 15. oktobrim.

AUNS

Dažiem varbūt liksies, ka tavas prasības ir pārlieku augstas un nosacījumi pārāk stingri, taču tas nenozīmē, ka vajadzētu piekāpties. Iespējamas noderīgas, pamācošas tikšanās. Nepūlies nevienam izdabāt, nemeties visām pudelēm par korķi! Ja pamani nepatiku, nevilcinies, novērs to, pirms tā pāraugusi neapmierinātībā, īpaši attiecībās ar kolēģiem.

VĒRSIS

Lai arī pirmajā brīdī neizdodas iegūt iekšēju brīvību, neatmet cerību. Pamēģini nomainīt nopietnību pret rotaļīgu vieglumu. Ja vajadzīgs padoms vai palīdzība, runā atklāti, un tevi sadzirdēs. Tas palīdzēs laikā tikt galā ar aktuālajiem uzdevumiem. Atturies no neplānotiem braucieniem, bet ja tomēr esi spiests doties ceļā, nepieļauj steigu.

DVĪŅI

Rēķinies ar to, ka, ja ļausi vaļu kritikai, iedzīvosies nopietnos pretiniekos. Tavi vislabākie palīgi būs piesardzība un lēnprātība. Šīs īpašības noderēs arī tad, kad vajadzēs izlemt, kā rīkoties, lai karjeras dēļ neciestu ģimene. Ja esi ticis pie kārotā pīrāga, esi gatavs dalīties, turklāt godīgi un bez blēdīšanās. Turpinājumā dzīves temps var kristies, necenties to uzkurbulēt.

VĒZIS

Nesāc nopietnu sarunu brīdī, kad esi noguris vai sliktā noskaņojumā. Piemeklē tam atbilstošu vietu un laiku. Kāds pacilājošs notikums vai spēcīgs pozitīvs pārdzīvojums palīdzēs pacelties pāri nesaskaņām un vienoties kopīgai rīcībai, sniegs jaunus iespaidus, veidos kopīgas atmiņas. Notikumu gaitu pozitīvi var ietekmēt arī neplānota tikšanās ar senu paziņu.

LAUVA

Rūpīgi analizē notiekošo un krāj atziņas, lai turpmāk nerastos muļķīgi pārpratumi un veltas cerības. Attiecībās vairies no skaļiem vārdiem par saliedētību un sapratni. Labāk lai par taviem cēlajiem nodomiem liecina darbi, nevis skaisti vārdi. Lietu patieso būtību atklās pasīva vērošana, nevis bikstīšana un bakstīšana. Palīdzi sev un citiem atbrīvoties no ilūzijām.

JAUNAVA

Nespītējies, mācies saprasties ar konkurentiem, ieklausies zinošu cilvēku viedoklī. Nepieļauj, ka spriedze attiecībās novērš uzmanību no svarīgām lietām. Plānojot aktivitātes, seko līdzi tam, lai nebūtu ne pārslodzes, ne pārāk garas dīkstāves. Nepārdzīvo, ja nākas piedzīvot zaudējumu vai pēkšņi no kaut kā atteikties, uzskati to par iespēju nolīdzināt senu parādu un atgūt sirdsmieru.

SVARI

Nemokies pašpārmetumos, izklāsti visu, kas uz sirds – cilvēki, kam rūp tavs liktenis palīdzēs. Ar pilnu atdevi spēsi darboties tikai tad, ja tevi draudzīgi palūgs, ja piespiedīs – drīzāk iespītēsies un rīkosies pretēji, nekā sekosi norādījumiem. Skats no malas palīdzēs adekvātāk novērtēt situāciju un izvairīties no nelietderīgas rosīšanās. Var zust kādas ilūzijas, tikt pieviltas nepamatotas cerības.

SKORPIONS

Kopīgu plānu īstenošanā liela loma būs spējai piekāpties un par spīti uzskatu dažādībai meklēt zelta vidusceļu, kā arī prasmei atšķirt ieceri, kurā vērts ieguldīt sirdi un dvēseli, no tās, kurai pilna atdeve nav nepieciešama. Gudri pielāgojoties situācijām, daudz ko izdosies izdarīt saskaņā ar iecerēto. Domājot par reputāciju, ja izlabosi kādu kļūmīgu soli, pastāv izredzes ar uzviju atgūt zaudēto.

STRĒLNIEKS

Nepametīs sajūta, ka tavas pūles netiek pietiekami novērtētas, taču strīdos neielaidies, tie nebūs konstruktīvi. Gribēsi ātrus rezultātus, taču iespējami dažādi sarežģījumi, būs jāpārvar grūtības un jātiek galā ar neskaidrībām. Meklējot izeju no sarežģītas situācijas, veidosies lielāka izpratne par to, kurš brīdis piemērots sava labuma gūšanai, kurā – labāk piebremzēt un pavērot notiekošo no malas.

MEŽĀZIS

Pārāk lielas noslēgtības vai aprobežotības dēļ var rasties nesaprašanās partnerattiecībās. Lai tās novērsu, maini vidi vai komunikācijas veidu, nenoraidi draudzīgu padomu. Nepārvērtē savu spēju just līdzi un būt par aizstāvi vai soģi. Naudas lietās esi reālists, lielus tēriņus neieplāno. Ja gribi izbaudīt asākas izjūtas, iesaisties sportiskās aktivitātēs.

ŪDENSVĪRS

Ja neizdodas būt tiešam un atklātam tā, lai nevienu neaizvainotu, paturi savas domas pie sevis. Neietekmējies no sabiedrībā valdošajiem stereotipiem, pieņem attiecības tādas, kādas tās ir. Patiesība un godīgums veicinās jebkuru attiecību noturību. Ja tuvākajās dienās paredzēts doties ceļā, gatavojies rūpīgi, nepieļauj steigu un paviršību.  Esi uzmanīgs svešā vietā, iespējama pārskatīšanās un nomaldīšanās.

ZIVIS

Savu rīcību plāno rūpīgi, riskantos pasākumos neiesaisties un no saviem principiem neatkāpies. Lai arī tevi lieliski sapratīs tuvākie radi un kaimiņi, tomēr neko vairāk par padomiem dot nespēs. Savukārt plašākā sabiedrībā iespējami emociju izvirdumi, pārmetumi, apvainojumi. Nebojā noskaņojumu, strīdoties ar cilvēkiem, kas līdz sirds dziļumiem pārliecināti, ka rīkojas pareizi.