"Man bail ar viņu tikties," - Laima Vaikule nezina, kā uzvesties ar sievu zaudējušo Raimondu Paulu
Attiecības
2023. gada 12. septembris, 11:24

"Man bail ar viņu tikties," - Laima Vaikule nezina, kā uzvesties ar sievu zaudējušo Raimondu Paulu

Jauns.lv

Augusta sākumā nomira komponista Raimonda Paula sieva Lana - kopā viņi nodzīvoja 60 gadus. Dziedātāja Laima Vaikule, kura savulaik strādājusi un draudzējusies ar pianistu, atzīst, ka nezina, kā sarunāties ar mīļoto sievu zaudējušu cilvēku.

Nebija arī Laimas - intervijā "YouTube" kanālam dziedātāja pastāstīja, ka pēc Lanas nāves nav kontaktējusies ar Paulu - tikai ar viņa meitu Aneti.

"Es līdz šim ar viņu neesmu kontaktējusies, es pat baidos ar viņu runāt, es runāju tikai ar viņa meitiņu. Esmu pārliecināta, ka tas ir baigais zaudējums un tas, ko viņš jūt, - tam ir jābūt ļoti smagi. Man bail ar viņu satikties. Kā izturēties es nezinu, jo runāt par to nav iespējams, nerunāt - nesmuki, kā būt?" retorisku jautājumu uzdod Laima Vaikule.

Raimonds Pauls fotoizstādes "Brīvam būt. Uldis Briedis. Portreti (1966–2010)" atklāšanā

Komponists Raimonds Pauls fotoizstādes "Brīvam būt. Uldis Briedis. Portreti (1966–2010)" atklāšanā kultūrtelpā "Ola" 2023. gada aprīlī.

gallery icon

FOTO: Raimonds Pauls tradicionālajā dzimšanas dienā pulcina sava talanta cienītājus

Šodien, 12. janvārī, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notika maestro Raimonda Paula tradicionālais dzimšanas dienas koncerts. Koncertā ar Paulu uzstājās dziedātājas Dināra ...

gallery icon