foto: Shutterstock
Astrologa prognozes: vasaras pēdējā mēneša galvenie neveiksminieki pēc zodiaka zīmes
Cita pasaule
2023. gada 5. augusts, 05:48

Astrologa prognozes: vasaras pēdējā mēneša galvenie neveiksminieki pēc zodiaka zīmes

Jauns.lv

Augusta mēnesis sagādās ne mazums nepatikšanu divu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Kam gatavoties neveiksmēm?

Auns

Auni augustā nelaimi var negaidīt, tomēr nākamais mēnesis viņiem būs visai grūts. Septembrī šīs zodiaka zīmes pārstāvji saskarsies ar to, ka visi viņu plāni tiks "iesaldēti" un daži arī vispār pārvērtīsies putekļos, raksta UNIAN.

"Auns vēlas kaisli un izzināšanu visās dzīves jomās. Enerģiskā Marsa vadīts, jums patīk viss jaunais. Pavasaris ir jūsu laiks spīdēt, jo tā ir jaunu iesācēju sezona. Atrodoties savā stihijā, nekas pasaulē jūs nespēj apturēt. Tieši tāpēc Jaunavas sezonas lēnā un metodiskā enerģija septembrī vienmēr kavē jūsu plānus," norāda astroloģe Lorēna Eša.

Vērsis

Augusts Vēršiem būs neveiksmju mēnesis, jūsu "melnās joslas" periods jau ir sācies. Astroloģe uzskata, ka vasaras pēdējais mēnesis sagādās pārāk daudz rūpju un rosības. Jums nepatīk troksnis ap sevi, tāpēc enerģiskais augusts jums sagādās ne mazums īgnuma.

"Strauja un brīva enerģija, ko sniedz augusts, var būt nospiedoša jūsu nepiespiestajai dzīves pieejai. Šajā laikā izjutīsiet steigu, tas liks atkāpties, līdz atgriezīsies mierīgāka enerģija. Savas spītības atzīšana un mēģinājums tikt ar to galā var būt noderīgs šī mēneša laikā," norādīja astroloģe.