foto: ddp / Vida Press
"Kauns būt tavam līgavainim" - cilvēki soctīklos nopeļ Ellijas kāzu kleitu; līgava spiesta aizstāvēties
Ellija Gonsalveša pirms dažiem gadiem Kalifornijā.
Dzīvesstils
2023. gada 28. jūnijs, 06:27

"Kauns būt tavam līgavainim" - cilvēki soctīklos nopeļ Ellijas kāzu kleitu; līgava spiesta aizstāvēties

Jauns.lv

Kāzu kleitas izvēle nav viegls uzdevums. Kamēr dažas līgavas dod priekšroku elegancei un klasikai, citas vēlas izcelties ar drosmīgu un uzmanību piesaistošu izskatu. Austrālijas aktrise un modele Ellija Gonsalveša (Ellie Gonsalves) tieši tā arī izdarīja, izvēloties savai otrajai kāzu kleitai tādu dizainu, ko cilvēki soctīklos raksturoja kā "bezkaunīgu". 

33 gadus vecā aktrise, kurai sociālajos tīklos ir vairāk nekā miljons sekotāju, savu kāzu ballītes daļā atteicās no garās baltās kleitas un izvēlējās īsu, caurspīdīgu tērpu ar korsetes augšdaļu, vēsta Daily Star.

foto: Instagram
Ellija Gonsalveša nesen savā kāzu dienā.

Savā Instagram profilā Elija publicēja video, kurā, šķiet, jutās ļoti pārliecināta par savu izskatu. 

Tomēr aktrises daudzajiem faniem šāda kleitas izvēle šķitusi neatbilstoša, un komentāru sadaļā izvērtās karstas diskusijas par to. 

"Ja es būtu tavs līgavainis, man būtu ļoti liels kauns", "Pēc dažiem gadiem viņi jau būs šķīrušies, jo šis tērps tomēr ir paredzēts ielai" - komentētāji dalījās viedokļos.  Kāds sociālo tīklu lietotājs pat izteicās, ka Elijas kleita atgādina striptīzdejotājas tērpu. 

Diskusijā iesaistījās arī pati Ellija Gonsalveša, kura jau daudzus gadus strādā par modeli. Pēc vārda kabatā viņai nebija jāmeklē. "Mana atbilde cilvēkiem, kuri visā pasaulē dusmojas par manu "kailo kāzu kleitu". Es esmu īsts spridzeklis, samierinieties ar to. Valkāt to, ko vēlos, brīvi izpausties un nepiekrist priekšstatam, ka manu ķermeni varētu kontrolēt vai tas piederētu kādam citam, izņemot mani pašu, ir tiešām atbrīvojoša sajūta. Manu vērtību nenosaka citu viedoklis vai vēlmes, bet gan mana spēja cienīt savu patiesību un dzīvot saskaņā ar savām vērtībām.

Manuprāt, ir svarīgi arī saprast, ka katra cilvēka dzīves pieredze ir atšķirīga, un tas galu galā atspoguļosies viņa izvēlēs," viņa sacīja kritizētājiem. Daži fani metās līgavu aizstāvēt un teica, lai viņa turpina valkāt to, ko vēlas. Kāds no Ellijas sekotājiem rakstīja: "Sociālie tīkli liek cilvēkiem domāt, ka viņu viedoklis vienmēr ir svarīgs un pareizs. Tā bija viņas diena, viņa zināja, ko aicina uz kāzām un kāda būs ballītes noskaņa. Es nespēju noticēt, ka cilvēki sāk komentēt citu cilvēku attiecības, pamatojoties uz tērpu vai īsu video." 

Tēmas