foto: Shutterstock
Miljonāru sievas: divu zodiaka zīmju sievietes, kurām ir potenciāls savaldzināt naudīgus vīriešus
Šīs sievietes zina savu vērtību.
Cita pasaule
2023. gada 15. februāris, 16:55

Miljonāru sievas: divu zodiaka zīmju sievietes, kurām ir potenciāls savaldzināt naudīgus vīriešus

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kurās dzimušās sievietes visbiežāk kļūst par miljonāru sievām.

Lauva

Viņas vienmēr izskatās lieliski, Lauvām piemīt neticama harizma un ass prāts, kas padara viņas ļoti pievilcīgas vīriešu acīs. Lauvu zīmē dzimušās sievietes zina savu vērtību. Viņi dievina visu, kas ir skaists, dārgs, spilgts. Šīs sievietes domā, ka viņu nauda ir pieder tikai viņām pašām, ​​savukārt vīriešu nauda ir kopīga. Tāpēc viņas, protams, meklēs vīrieti, kurš var apmierināt visas viņu vajadzības kā kompanjons. Pretī viņas ir gatavas dot savu enerģiju, iepriecināt mīļoto vīrieti un darīt viņu laimīgu. Lauviņas iekaro vīriešus arī ar savu inteliģenci un skaistumu. Šīm sievietēm ir ļoti grūti pretoties.

Skorpions 

Šis ir viltīgas sievietes ar lieliskām manipulācijas spējām. Viņas var ievilkt ikvienu savos valgos, ja uzskata, ka viņš ir tā vērts.

Skorpiona zīmē dzimušās sievietes vēlas, lai viņām līdzās būtu īsts karalis, kas viņas darītu ļoti laimīgas. Taču šīm sievietēm ļoti svarīga ir ne tikai uzmanība, rūpes un mīlestība, bet arī vīrieša finansiālais stāvoklis.

Bagātus vīriešus pievelk šo dāmu kaislīgā daba, dzīves alkas un piedzīvojumu kāre. Būt kopā ar Skorpionu sievieti - tas ir kā staigāt pa mīnu lauku.