Pipara recepšu grāmatas "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" prezentācija

Dzīvesstils
2022. gada 1. novembrī, 20:54

FOTO: ļaudis ierodas sveikt Piparu ar jauno pavārgrāmatu

Jauns.lv

Otrdien, 1. novembrī, kokteiļbārā "Thirsty" svinīgi prezentēta Roja Puķes jeb tā sauktā Pipara otrā recepšu grāmata "Piparēdiens 2. #pavienkāršo".

FOTO: ļaudis ierodas sveikt Piparu ar jauno pavārg...

Grāmatas mērķis ir sniegt iedvesmu gatavot un ļauties eksperimentiem. Rojs kā grāmatas autors paaugstinājis garšas latiņu, nezaudējot draudzīgo stilu un rūpes par katra lasītāja labsajūtu.  "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" ir kā ceļvedis uz gardēžu vēlmju piepildījumu, ar vienkāršiem paņēmieniem, izmantojot visiem saprotamus un pieejamus produktus.

"Rojs kā grāmatas autors paaugstinājis garšas latiņu, nezaudējot draudzīgo stilu un rūpes par katra lasītāja labsajūtu. Uz jautājumiem par to, kā viņš ir audzis un ko jaunu ieguvis, apgūstot praktiskās kulinārijas prasmes, Rojs atbild aizrautīgi un plaši - kā jau pasaulei atvērts jaunietis, kurā kūsā milzīgs potenciāls, pārliecība par savu mērķi un profesionāla zinātkāre," norāda izdevniecības "Latvijas Mediji" redaktore Jūlija Dibovska.

"Gatavojot materiālu pirmajai recepšu grāmatai, man tas viss bija tāds neizzināts ceļojums. Gājiens pretī kam nezināmam, citādam. Strādājot pie otrās recepšu grāmatas, katru recepti atkārtoju vairākas reizes, jo bija lielāka atbildības sajūta pret to, ko publicēšu. Atbildības sajūta pret to cilvēku, kurš gatavos šīs receptes," pauž grāmatas autors Rojs Puķe.

Piparam šobrīd ir 17 gadi, savu kulinārijas blogu viņš uzsāka deviņu gadu vecumā. Pipars aktīvi piedalās un atbalsta dažādus labdarības projektus un ir labdarības akcijas "PiparsPogai" aizsācējs, ar kuras palīdzību tiek vākti ziedojumi dažādiem labdarības projektiem. Par saviem neskaitāmajiem labdarības projektiem 2019.gadā ieguva titulu "Latvijas Lepnums". 2020.gadā iznāca Roja Puķes pirmā recepšu grāmata "Piparēdiens".

Tēmas