foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Astrologs Pāvels Globa prognozē Trešo pasaules karu un nosauc "bīstamākos gadus"
Astrologs Pāvels Globa.
Cita pasaule
2022. gada 27. oktobris, 05:36

Astrologs Pāvels Globa prognozē Trešo pasaules karu un nosauc "bīstamākos gadus"

Jauns.lv

Jau 2009. gadā Pāvels Globa rakstīja par globālām pārmaiņām pasaulē. Astrologa teiktais ar biedējošu precizitāti sāka piepildīties. Tomēr pēc Globas domām, pašreizējie notikumi ir tikai vēl lielāku nelaimju priekšvēstneši.

Pāvels Globa paredz, ka gaidāmie gadi cilvēcei kļūs smagi, raksta "Starhit". "Būs saules aktivitātes periods. Tagad ir miera periods, tāpēc tauta klusē. Nākamais uzliesmojums sāksies no 23. gada beigām.

Starp citu, arī no 2012. līdz 2014. gadam bija augstās Saules periods. Tāpēc cilvēkus Ukrainā varēja pabīdīt uz Maidanu, tad viss noslāpa. No 2024. līdz 2027. gadam - Saules aktivitātes paaugstināšanās periods. Tur sakrīt vairāki dažādi kritiskie cikli. Uzskatu, ka šie gadi mums ir visbīstamākie," dalījās astrologs.

Globa arī atgādināja par globālā konflikta uzliesmojuma draudiem, par kuriem viņš runāja jau labu laiku pirms ievērojamās nestabilitātes pasaulē.

"Trešais pasaules karš ir iespējamais scenārijs, kuram ceru, neļaus realizēties. Līdzīgs scenārijs sākas no 2024. līdz 2027. – 2028. gadam," prognozēja Globa.

"Astroloģija ir kā modelis, kuram ir liela sakritības pakāpe ar realitāti. Cilvēka uzdevums ir izvēlēties no vairākiem variantiem labāko. Astroloģija balstās uz cikliskām likumsakarībām. Pasaulē daudzi notikumi atkārtojas citā līmenī, protams.

Agrāk bijām zvērādās, tad parūkās staigājām, tagad ar gadžetiem un tā tālāk. Bet principā modeļi atkārtojas jau kopš akmens laikmeta, jo cilvēks nav mainījies. Cilvēkam uzvedības motīvi ir tie paši," šovā "Belij Šum" sprieda eksperts.